Meny
Håndverkeren - Sharon Bolton

Håndverkeren

; Guro Dimmen (Oversetter)

Å ta ham vil være avgjørende for karrieren hennes- og forandre henne for alltid.

August, 1999

På årets varmeste dag er politietterforsker Florence Lovelady i begravelsen til Larry Glassbrook, den dømte drapsmannen hun arresterte for tredve år siden. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Å ta ham vil være avgjørende for karrieren hennes- og forandre henne for alltid.

August, 1999

På årets varmeste dag er politietterforsker Florence Lovelady i begravelsen til Larry Glassbrook, den dømte drapsmannen hun arresterte for tredve år siden. Som snekker og begravelsesagent fengslet Larry sine offer i kister han selv hadde laget. Leirefigurene som var gravlagt sammen med dem, antydet et motiv utover den verste menneskelige fordervelse.

Juni, 1969

13 år gamle Patsy Wood har vært savnet i to dager, og er den tredje tenåringen som har forsvunnet de tre siste månedene. Som nyansatt i Lancashires politistyrker strever WPC Lovelady med å passe inn, mens hun blir satt til å etterforske en svært spesiell rapport fra skolebarn som hevder å ha hørt en stemme rope om hjelp. En stemme fra under jorden, fra en nylagd grav.

August, 1999

Mens hun prøver å legge spøkelsene bak seg, blir Florence dratt mot til Glassbrooks gamle hus, i skyggene av Pendle Hill, hvor hun en gang fikk losji. Hun blir skremt av funnet av en dukke som er bemerkelsesverdig lik henne selv. Er morderen forsatt på frifot? Er Florence igjen i livsfare? Skjebnen som venter kan umulig være værre enn hennes verste forestillinger. Eller kan den?
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 394
ISBN: 9788202726140
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The craftsman
Format: 21 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger