Min side Kundeservice Bli medlem

Inferno

En ny bok fra Dan Brown er en stor begivenhet, bøkene hans er bestselgere over hele verden og solgt i millioner av eksemplarer. I den nye romanen "Inferno" blir Robert Langdon trukket inn i et rystende samfunn, sentrert rundt et av historiens mest mystiske litterære verk, Dantes "Inferno". Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Når du åpner en roman av Dan Brown, blir du sugd inn i et univers av historie, hemmeligheter, kunst, koder og symboler.
Gjennom verdenssuksesser som Da Vinci-koden, Engler og demoner og Det tapte symbol har Dan Brown bevist sin unike teft for å skape dette fascinerende og spenningsfylte universet. Med Inferno gjør han det igjen, og mer nervepirrende enn noen sinne.Brown viser igjen at han kan kunsten å skape visuelle bilder i hodet på leseren, samtidig som han har et solid grep om sin egen research.

May Grethe Lerum, VG


I hjertet av Italia trekkes ikonografen Robert Langdon inn i en spennende verden som sentreres rundt et av historiens mest fascinerende, mørke og mystiske litterære mesterverk - Dantes Inferno.

Langdon settes opp mot en skremmende motstander og slåss med koder og symboler som fører ham dypt inn i klassisk kunst, hemmelige korridorer og avansert vitenskap.

Gjennom en heftig jakt hvor det er umulig å fastslå hvem han kan stole på, sliter Langdon med å finne svar - før det er for sent, og verden blir ugjenkallelig forandret.

En unik cocktail av heseblesende underholdning og forrykende spenning.Nok en innertier ... Dette er reinspikka underholdning. Og det er god underholdning.

Cathrine Krøger, Dagbladet


I 2003 fikk Brown en hel verden til å fordype seg i symboler og konspirasjonsteorier gjennom Da Vinci-koden. Ti år senere har Brown solgt over 81 millioner bøker verden over - 1,2 millioner bøker bare i Norge.


"Med denne nye romanen gleder jeg meg til å ta leserne med på en reise dypt inn i dette mystiske riket - til et landskap av koder, symboler og hemmeligheter"
Dan Brown

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Bazar
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
541
ISBN
9788280875747
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
Inferno
Format
22 x 15 cm
Nr
8024812
Serie
Robert Langdon 4

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

L
Leif Nysom – 06.10.2016

– Meget god

Oppdag mer

Bøker som ligner på Inferno:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

666
Ny!

666

Tom Egeland
Innbundet 
349,- 399,-
Atlas
Ny!

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Sekten

Camilla Läckberg
Innbundet 
375,- 429,-

Arr

Jørn Lier Horst
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Handlekurv