Min side Kundeservice Bli medlem

Inferno

Gjennom verdenssuksesser som Da Vinci-koden, Engler og demoner og Det tapte symbol har Dan Brown bevist sin unike teft for å skape fascinerende og spenningsfylte universer spekket av av historie, hemmeligheter, kunst, koder og symboler. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Gjennom verdenssuksesser som Da Vinci-koden, Engler og demoner og Det tapte symbol har Dan Brown bevist sin unike teft for å skape fascinerende og spenningsfylte universer spekket av av historie, hemmeligheter, kunst, koder og symboler. Med Inferno gjør han det igjen, og mer nervepirrende enn noen sinne.I hjertet av Italia trekkes ikonografen Robert Langdon inn i en spennende verden som sentreres rundt et av historiens mest fascinerende, mørke og mystiske litterære mesterverk - Dantes Inferno. Langdon settes opp mot en skremmende motstander og slåss med koder og symboler som fører ham dypt inn i klassisk kunst, hemmelige korridorer og avansert vitenskap.
Brown viser igjen at han kan kunsten å skape visuelle bilder i hodet på leseren, samtidig som han har et solid grep om sin egen research.

May Grethe Lerum, VG

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Bazar
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788280875839
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
Inferno
Serie
Robert Langdon 4

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

L
Leif Nysom – 06.10.2016

– Meget god

Oppdag mer

Bøker som ligner på Inferno:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas
Ny!

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Logg inn

Handlekurv