Min side Kundeservice Bli medlem

Iskaldt bedrag

Et uventet funn... En desperat kamp ... Et iskaldt bedrag ... I Washington D.C. er kappløpet om presidentembetet i full gang. Utfordreren, den hensynsløse senator Sedgewick Sexton, leder på meningsmålingene. Les mer

199,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Et uventet funn... En desperat kamp ... Et iskaldt bedrag ... I Washington D.C. er kappløpet om presidentembetet i full gang. Utfordreren, den hensynsløse senator Sedgewick Sexton, leder på meningsmålingene. Men når en av NASAs overvåkningssatellitter plutselig lokaliserer en hittil ukjent gjenstand begravd dypt i den arktiske isen, blir kortene delt ut på ny. Spillet om makt, penger og ære i verdens eneste supermakt akselererer til uante høyder ... "Helproft snekret sammen, stinn av cliffhangers og uventede kast." - John H. Rydne, VG

Medlemsvurdering:
Enda en ekstravagant og nervepirrende thriller fra Dan Brown! Det som gjør "Iskaldt Bedrag" så vanvittig spennende er de storstilte konspirasjonene og sammensvergelsene som er satt i verk i kampen om makt! Boken blir best hvis du ikke leser omtalen først som avslører for mye av handlingen og dermed vil ødelegge mye av spenningen og forbløffelsen. "Iskaldt bedrag" er skrevet etter samme oppskrift som de andre umåtelig populære bøkene til forfatteren. Dan Brown har funnet et konsept som slår pusten ut av deg med storstilte konspirasjoner og sammensvergelser og historien som plutselig får en totalt forbløffende og uventet vending! Vil den sjokkerende sannheten komme for dagen eller vil de som vet for mye bli drept?

Jon Kristian Fjellestad

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Bazar
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788280875808
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
Deception point

Les utdrag

Åpne e-bokutdrag her

Medlemmers vurdering

T
T – 24.06.2010

– Jeg er selv en stor fan av Dan Brown og hadde store forventninger da jeg startet på boken. Disse ble delvis innfridd, men jeg synes helt klart at de forrige bøkene hans var bedre. En NASA-satellitt oppdager noe i isen i Arktis, og med et presidentvalg rett rundt hjørnet kan dette være det som vipper dette valget den ene eller andre veien. Mye av boka foregår i Arktis, men vi følger også personer i maktens korridorer i Washington. Beskrivelsene er gode, slik at du føler at du er med i kulda i Arktis. Historien er også god (hvis du liker konspirasjoner), men alt i alt er oppbyggingen ganske lik de andre bøkene til Brown. Helt OK, men ikke hans beste.

i
indi – 26.10.2009

– "Iskaldt bedrag" er nok en spennende thriller fra Dan Brown, med den fenget meg ikke like godt som hans andre bøker. Denne gangen har han valgt et scenario hvor presidentkamp, storpolitikk og NASAs romforskningsprogram står i fokus. Og nok en gang byr han på den ene overraskende vendingen etter den andre. Men denne gangen funker det ikke like godt som tidligere. Selv om handlingen fortsatt er drivende og intens, skuffer plottet, og finishen var heller ikke noe høydepunkt. Problemet kan kanskje sies å være at forventningene til Brown begynner å bli så høye, mens han denne gangen ikke nådde helt opp. Det er fortsatt en leseverdig bok, men er du Brown-fan, må du belage deg på en skuffelse. Håper han er tilbake i gammelt godt slag neste gang.

I
I.A – 21.03.2009

– "Iskaldt bedrag" er en farlig spennende bok; man kan bli sittende å lese i flere timer, fordi man blir helt oppslukt i handlingen. Dette er en science-fiction bok, som driver raskt frem. Som alltid i Dan Browns bøker, er det en del tekniske beskrivelser som er direkte uinteressante, men disse detaljene medfører til at man blir nødt til å fortsette å lese forbi dette, siden det forrige kapittelet avsluttet så spennende. Handlingen tar stadig nye vendinger og overrasker hele tiden. Boken er god, dog noe klisjéfylt til tider. "Iskaldt bedrag" er velskrevet og passer for de fleste krimelskere.

B
Bokslukeren – 23.01.2009

– Dette er ren kiosklitteratur. Dan Brown kan dette med å skrive spennende plot, men jeg får følelsen av at dette er høyst uvirkelig, denne historien har aldri skjedd og vil aldri skje. Boka er ikke troverdig. Plottet er ganske dramatisk, og om våre helter og detektiver ikke lykkes med deres oppdrag, vil verden(!) kastes ut i kaos. Riktignok finnes det spenningsmomenter nok. Plutselig snur handlingen, og det blir vanskelig å se hva og hvem som har rett. Dermed setter den lys på at saker er mye mer nyanserte enn ved første øyekast, men det har vi hørt før, og i langt bedre former. Konspirasjonsteorier har alltid vært populære hos folket, og så lenge det ikke endrer seg vil det være et marked for denne boka, og dens like. Jeg sier bare, ikke la deg lure!

H
HGB – 24.04.2008

– Dan Brown er mest kjent for Da Vinci-koden, men etter min mening er dette en mye bedre bok. Dan Brown er konspirasjonsteoriekspert, og dette kommer også godt frem i denne boken. Handlingen er svært fortettet i tid og går over ca ett døgn. Det er store svingninger og brå spenningskurver gjennom hele romanen. Handlingen tar for seg muligheten for liv på andre planeter og avsløringen av en meteoritt med fossilt materiale. Boken er spennende nesten fra første side og er nesten umulig å legge fra seg. Dette er etter min mening Dan Browns beste roman og anbefales sterkt.

T
T – 30.03.2008

– Jeg er selv en stor fan av Dan Brown og hadde store forventninger da jeg startet på boken. Disse ble delvis innfridd, men jeg synes helt klart at de forrige bøkene hans var bedre. En NASA-satellitt oppdager noe i isen i Arktis, og med et presidentvalg rett rundt hjørnet kan dette være det som vipper dette valget den ene eller andre veien. Mye av boka foregår i Arktis, men vi følger også personer i maktens korridorer i Washington. Beskrivelsene er gode, slik at du føler at du er med i kulda i Arktis. Historien er også god (hvis du liker konspirasjoner), men alt i alt er oppbyggingen ganske lik de andre bøkene til Brown. Helt OK, men ikke hans beste.

J
Jon Kristian Fjellestad – 28.10.2007

– Enda en ekstravagant og nervepirrende thriller fra Dan Brown! Det som gjør "Iskaldt Bedrag" så vanvittig spennende er de storstilte konspirasjonene og sammensvergelsene som er satt i verk i kampen om makt! Boken blir best hvis du ikke leser omtalen først som avslører for mye av handlingen og dermed vil ødelegge mye av spenningen og forbløffelsen. "Iskaldt bedrag" er skrevet etter samme oppskrift som de andre umåtelig populære bøkene til forfatteren. Dan Brown har funnet et konsept som slår pusten ut av deg med storstilte konspirasjoner og sammensvergelser og historien som plutselig får en totalt forbløffende og uventet vending! Vil den sjokkerende sannheten komme for dagen eller vil de som vet for mye bli drept?

T
Therese Hauge – 25.09.2007

– Dan Brown er absolutt en av mine favoritter. Måten han skriver på og hvordan han klarer å holde meg som leser så klistret til boken at jeg ikke vil legge den fra meg før jeg er ferdig med den, og har fått med meg hvordan den ender, det syns jeg er utrolig. Det går alltid fort å lese Browns bøker nettopp fordi du bare er helt nødt til å fortsette. Ferdig med denne boken nå har jeg lest alle hans bøker. Dette er ikke da Vinci-koden, men han får meg allikevel med seg. Høy IQ beskriver bøkene til Brown. I Iskaldt bedrag kan vi lære om det amerikanske presidentsystemet, NASA og mye innen akvakultur, pluss at det alltid er andre ting som også blir "presset" inn. Sluttene i Browns bøker får deg alltid til å smile, og det har han også tatt med seg denne gangen. Jeg anbefaler denne boken for alle som setter pris på spenning, og samtidig litt læring.

T
Toril – 22.09.2006

– I "iskaldt bedrag" handler det mye om NASA, romfartsteknologi og politikk. Nasa oppdager en meteor, som inneholder noe helt spesielt. Samtidig foregår det en stor valgkamp mellom den nåverende presidenten og senator Sexton, som er imot NASAs store pengebruk. Det er mye spenning der, men ting kan bli litt forvirrende, og det er mye overdrivelser. Serlig på slutten. Hendelsene minner veldig om de forrige bøkene hans og er litt skuffende. Jeg hadde gledet meg til denne boka, og håpet at den ville være bedre enn "den digtale festningen", men måtte innse at han ikke klarte å skrive den så bra som de o første... Ting blir alt for overdrevet, og mye kunne vært kuttet ut. Selve ideen var nok god, men det blir ikke fremstilt på en troverdig måte.

R
Renate – 25.04.2006

– Iskaldt bedrag er nok en vanvittig bra bok av Dan Brown. Denne boken handler om tidenes største oppdagelse, som ble oppdaget av NASA, nemmelig en åtte tonns meteoritt som har ligget frosset under isen i flere hundre år. Det hele utvikler seg til å bli en forsikringsbløff der Rachel og Michael må kjempe om livet. Og der den eneste måten de kan overleve på er at de klarer å finne ut hvem som står bak forsikringsbløffen. Utrolig bra skrevet, som man kan forvente av Dan Brown, man blir absolutt ikke skuffet over denne boken. Jeg vil absolutt anbefale denne boken på det sterkeste!

j
janni – 25.04.2006

– I begynnelsen av boken lot jeg meg rive med, det var spennende å lese om en meteroitt fra verdensrommet som visstnok inneholdt beviser om liv i rommet. Det var som å sitte å se en nyhetssending på tv, eller lese en artikkel i illustrert vitenskap. Jeg ble grepet og ville vite mest mulig om denne steinen. Men det var de først 100 sidene.. Etter det var det mye teknologi, mye utdragning av boken og jeg begynte miste interessen. Det at hele spenningen ligger å veier på hvem som blir president eller ikke, om valgkampanjer o.l. gjorde det ikke noe bedre for min del. Synes boken burde vært 200 sider kortere, mer spenning og mystikk. Boken ble rett og slett kjedelig ca halvveis, og det skal jo ikke en spenningsroman bli. Dette syns jeg var den dårligste boken jeg har lest av Dan Brown

R
Ragnar – 01.03.2006

– Dan Brown har skrevet en god bok - mange ganger!
Selv om han desperat forsøker å endre seg i denne siste versjonen, skinner hans standard baishistorie gjennom - og ikke minst hans grenseløse mangel på respekt for virkelighet i det han gengir som "realistisk tilgjengelig teknologi i dag" (Skal sammenliknes med "plausible historiske bendinger" i "Da Vinci Koden".
Som religionshistorisk novise men noenlunde orientert teknologisk, var det en vekker å lese Browns hittil største makkverk "Digital Fortress". Problemet er ikke at han spekulerer fullstendig frikoplet fra virkeligheten om hvordan en gigantisk kodeknekkemaskin kan fungere - det er tross allt fiction - men snarere at han hårnakket utgir sine bøker for å være gjennomresearchede plausible scenarier. Kan han valse rundt som en elefant i et glassmagasin med datamaskiner, kan han sikkert gjøre det med religionshistorie også. Da-Vinci koden tapte seg etter dette....
...også månedens bok i Nye Bøker.... PINLIG!!!!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Iskaldt bedrag:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-

Se flere

Logg inn

Handlekurv