Min side Kundeservice Bli medlem

Jeg lar deg gå

"Dette er definitivt en av vårens aller beste spenningsbøker."

Ingvar Ambjørnsen, Dagbladet

Er det mulig å flykte fra alt og starte på nytt? Det verst tenkelige en mor kan oppleve. Hun slipper hånden til den fem år gamle sønnen sin - som vil løpe til huset deres på den andre siden av gaten - da han brått og brutalt blir truffet av en bil. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Er det mulig å flykte fra alt og starte på nytt? Det verst tenkelige en mor kan oppleve. Hun slipper hånden til den fem år gamle sønnen sin - som vil løpe til huset deres på den andre siden av gaten - da han brått og brutalt blir truffet av en bil. Bilen kjører fra åstedet, og lokalsamfunnet i Bristol er rystet. Alle snakker om ulykken. Hvordan kunne dette skje? Hvordan kan noen leve med seg selv etter å ha latt livet av en fem år gammel gutt? Jenna Gray bestemmer seg for å forlate alt. Hun drar til den avsidesliggende kystbyen Port Ellis i Wales. Men hun hjemsøkes av bilder fra ulykken, og lever med sorg, skyldfølelse og frykt. Da livet så smått begynner å få mening igjen, vender fortiden tilbake med full kraft.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202523206
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
I let you go

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

"Dette er definitivt en av vårens aller beste spenningsbøker."

Ingvar Ambjørnsen, Dagbladet

"Clare Mackintosh har skrevet en meget god krim. Vi blir overrasket gang på gang. Skrivestilen er spennende og man bare sluker boka."

Thorstein Buer, Demokraten

"Denne velskrevne debutromanen byr på personlige tragedier, menneskelige dramaer - og et knyttneveslag av en overraskelse."

Tom Egeland, VG

"Macintosh byr på flere spenningstopper underveis, og behersker i det hele tatt basisverktøyene som skal til for å konstruere en medrivende mainstream-krim (...)

Pål Gerhard Olsen, Aftenposten

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jeg lar deg gå:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv