Min side Kundeservice Bli medlem

Krittmannen

"Dette er en utrolig godt sammenflettet thriller, plottet er genialt og leseopplevelsen min var av det sitrende slaget (...) Godt språk og flotte mellommenneskelige skildringer er et pluss i denne type historie, så jeg flesker til med årets første 6`er på terningen!"

Tine Sundal, Tine sin blogg - litteratur, kultur og tur (blogg)

Tolv år gamle Eddie og vennene hans bruker krittegninger til å overlevere hemmelige beskjeder. Og det er gøy til å begynne med, helt til figurene fører dem til liket av en ung jente. Det er tretti år siden nå, og Ed trodde at fortiden lå bak ham. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Tolv år gamle Eddie og vennene hans bruker krittegninger til å overlevere hemmelige beskjeder. Og det er gøy til å begynne med, helt til figurene fører dem til liket av en ung jente. Det er tretti år siden nå, og Ed trodde at fortiden lå bak ham.

Plutselig mottar han et brev som inneholder to ting: et stykke kritt og en tegning av en krittmann. Da historien begynner å gjenta seg, skjønner Ed at leken ikke er over. 

«Jeg har ikke hatt en søvnløs natt på grunn av en bok på lang tid. Krittmannen forandret på det. Gratulerer, C.J. Tudor!»

Fiona Barton, forfatter av Enken

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
351
ISBN
9788202549220
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
The chalk man
Format
21 x 14 cm
Nr
8117381

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

"Dette er en utrolig godt sammenflettet thriller, plottet er genialt og leseopplevelsen min var av det sitrende slaget (...) Godt språk og flotte mellommenneskelige skildringer er et pluss i denne type historie, så jeg flesker til med årets første 6`er på terningen!"

Tine Sundal, Tine sin blogg - litteratur, kultur og tur (blogg)

"Krittmannen er en nifs krimroman om jakten på en morder der mystiske krittfigurer både tåkelegger og peker på den skyldige.(...) Barndommen kan utvilsomt være idyllisk - men også fylt med frykt og uhygge. I Krittmannen får vi alt i rikt monn."

Tom Egeland, VG

"Det er en intrikat og godt fortalt historie C.J. Tudor formidler. Hun kombinerer en allmenngyldig fortelling om å være tenåring på 80tallet og etablert voksen i våre dager, med lekne populærkulturelle referanser og et godt plott der brikkene faller på plass til slutt."

Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

"Krittmannen er definitivt en anbefalelsesverdig roman. Gå for all del ikke glipp av denne boken!"

Beate Ellingsen, Heartart blogg

"Tudors største styrke er den brutale vekslingen mellom den nærmest idylliske skildringen av landsbylivet og opplevelsen av det uhyggelige som venter i mørket. Penna flyter, personskildringene er troverdige og du får aldri lyst til å legge boka fra deg. Plottet er også bygget opp på intelligent vis. Nye ting og hendelse kommer jevnlig fram. Både fra fortid og i nåtid. Alt flettet sammen på en måte som bygger spenningen mer og mer opp mot forløsningen."

Trønder-Avisa, Per-Magne Midjo

"Romanen har som sagt godt driv, den er spennende og velformulert med mange overraskende vendinger. Den er også til tider nifs og spooky og jeg skjønner at noen assosierer denne med Stephen Kings tidlige bøker. Det er mye grusomt som skjer her, men humoren og snerten boka er skrevet med myker opp alt det fæle. Det gjør den til en total underholdende opplevelse, på tross det tyngende alvoret."

Anita Ness, Artemisias verden

"Hendelser for 30 år siden avdekkes når Krittmannen vender tilbake til en engelsk småby. Dette er en godt fortalt historie om mørke nabolagshemmeligheter."

Harald Birkevold, Stavanger Aftenblad

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Krittmannen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Memoria

David Lagercrantz
Innbundet 
249,- 399,-
 
Vreden
Ny!

Vreden

Alex Michaelides
Innbundet 
449,-
 

Lazarus

Kjell Ola Dahl
Innbundet 
100,- 429,-
 

Kokain

Pascal Engman
Innbundet 
363,- 399,-

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv