Livvakten

Jack Reacher blir vitne til et brutalt kidnappingsforsøk, og tar affære. Da han raser av sted fra åstedet sammen med det skrekkslagne offeret, ligger en død politimann igjen på gaten. Men så snart Reachers bil er ute av syne, reiser den døde seg. Les mer

229,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Jack Reacher blir vitne til et brutalt kidnappingsforsøk, og tar affære. Da han raser av sted fra åstedet sammen med det skrekkslagne offeret, ligger en død politimann igjen på gaten. Men så snart Reachers bil er ute av syne, reiser den døde seg. Alt er et spill for å få Reacher inn i huset til den lyssky forretningsmannen Zachary Beck. FBI mistenker ham for å drive med narkotikaomsetning, og for å ha kidnappet en av deres agenter. De trenger en mann på innsiden. Reacher får jobben som Becks livvakt. Huset hans ligger isolert til, og er strengt bevoktet. De ansatte misliker Reacher og følger ham med argusøyne. Jack må balansere på stram line for ikke å bli avslørt - og drept.

Lee Childs romaner om den hardbarka actionhelten Jack Reacher har blitt en stor internasjonal suksess som har solgt over 20 millioner eksemplarer.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202436773
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Persuader
Serie
Jack Reacher 7
Jack Reacher 7

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Livvakten:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv