Mannen som døde

Jaakko Kaunismaa er en suksessfull entreprenør i soppindustrien, og en mann i sin beste alder. Men en dag får 37-åringen den sjokkerende nyheten fra legen sin om at han er dødssyk. Og på toppen av det hele peker symptomene i retning forgiftning; over en lengre periode har noen forgiftet ham. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Jaakko Kaunismaa er en suksessfull entreprenør i soppindustrien, og en mann i sin beste alder. Men en dag får 37-åringen den sjokkerende nyheten fra legen sin om at han er dødssyk. Og på toppen av det hele peker symptomene i retning forgiftning; over en lengre periode har noen forgiftet ham.

Fast bestemt på å finne ut hvem det er som ønsker ham død, legger Jakkoo ut på en berg-og-dalbanereise hvor han møter på noen svært spesielle karakterer og havner i de mest bisarre situasjoner.

Mannen som døde er en fengende thriller fullspekket med svart humor om livet og døden, kjærlighet og svik, og presenterer en helt ny side av Antti Tuomainens forfatterskap. I Mannen som døde møtes Aki Kaurismäki og Arto Paasilinna i en Fargo-aktig roman full av begeistring og uventede vrier og vendinger.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
285
ISBN
9788202661748
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Mies joka kuoli
Format
21 x 13 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mannen som døde:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

11%
Ny!

11%

Maren Uthaug
Paperback 
249,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv