Se våre julesider for gaveideer!
Min side Kundeservice Bli medlem

Mørke dager

"Med stor dyktighet drar Bauer sammen de mange tilsynelatende løse trådene til en høydramatisk og fullstendig forbløffende løsning på drapsmysteriene."

VG

Det er midtvinter i Shipcott, et gjennomsiktig samfunn der alle kjenner alle og der ingenting går upåaktet hen. Når en eldre kvinne blir funnet drept i sin egen seng, blir den lokale politimannen Jonas Holly satt på prøve. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Det er midtvinter i Shipcott, et gjennomsiktig samfunn der alle kjenner alle og der ingenting går upåaktet hen. Når en eldre kvinne blir funnet drept i sin egen seng, blir den lokale politimannen Jonas Holly satt på prøve. Hvordan har noen greid å komme seg inn og ta livet av kvinnen, uten å etterlate seg et eneste spor?

Jonas blir satt på sidelinjen når en brautende inspektør overtar saken. Det kan dermed se ut som om hans første drapssak er over før den har begynt. Etter hvert skjer det flere drap, og Jonas er redd for at den syke kona hans skal bli drapsmannens neste offer. Han bestemmer seg for selv å finne ut hvem morderen er. Samtidig får han flere anonyme, håndskrevne lapper som gjør narr av innsatsen hans og klandrer ham for det som har hendt. Noen følger med på hvert skritt Jonas tar.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
344
ISBN
9788202408466
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
Darkside
Format
19 x 12 cm
Serie
Småbyen Shipcott 2

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

"Med stor dyktighet drar Bauer sammen de mange tilsynelatende løse trådene til en høydramatisk og fullstendig forbløffende løsning på drapsmysteriene."

Knut Faldbakken, VG

" Belinda Bauer har et litterært nivå som ligger langt over, ja jeg vil si, samtlige aktuelle skandinaviske kolleger. Hun har observasjonsevne, detaljrikdom, humor, snert i replikkene og lar likevel alltid noe stå igjen usagt. Hun er en fryd å lese."

Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

"Drevent og ikke så lite creepy, hvor alt som minner om det gode liv på landet er forduftet.(...)Brrrrr!"

Lars Helge Nilsen, Bergens Tidende

"...til slutt skrur det seg til og blir både spennende og interessant."

Leif Ekle, NRK P2

"Men Bauer skriver sterkt, og makter å få frem både det uhyggelige, det trivielle og det tragiske, og ikke minst den bisarre humoren i katastrofene som utfolder seg"

Ola A. Hegdal, Dagens Næringsliv

"Men dersom du først godtar de - skal vi si faglige - premissene, fungerer Mørke dager utmerket og ender i et klimaks som gjør at boka tåler å leses en gang til på jakt etter alle skjulte spor og hint som vi mistet første gangen."

Jarle Natland, Stavanger Aftenblad

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mørke dager:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dalen

Bernard Minier
Paperback 
199,-

Arr

Jørn Lier Horst
Paperback 
179,-

Borte

Lisa Gardner
Paperback 
199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv