Lagerrydding: Opptil 70% rabatt på bøker!
Min side Kundeservice Bli medlem

Needful Things

«An incredibly gifted writer, whose writing . . . is so fluid that you often forget that you're reading.»

<i>Guardian</i>

Hodder are boosting Stephen King's backlist with new covers, new author brand lettering and a marketing campaign which directs readers to the right King title for them. Les mer

189,-
Paperback
Sendes innen 7 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Hodder are boosting Stephen King's backlist with new covers, new author brand lettering and a marketing campaign which directs readers to the right King title for them.

Detaljer

Forlag
Hodder & Stoughton
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
944
ISBN
9781444707878
Utgivelsesår
2011
Format
20 x 13 cm

Anmeldelser

«An incredibly gifted writer, whose writing . . . is so fluid that you often forget that you're reading.»

<i>Guardian</i>

«A sophisticated literary craftsman . . . his work anatomises . . . the social fabric of small-town American life.»

<i>Observer</i>

Medlemmers vurdering

b
bloodninja – 13.01.2006

– En litt innfløkt thriller der det først er mange småhistorier og småproblemer som sakte men sikkert knytter seg. Det tar riktignok ganske lang tid før det i det hele tatt skjer noe, men når det først skjer noe er det nesten som det skjer for mye. Det er det jeg misliker OG liker med denne boka: Fra side en har man inntrykket av at det skal skje noe stort. Det setter hele den litt rare stemninga, men på bekostning av at historien blir vel opplagt.. Det er en forholdsvis tykk bok, og til tider er den ikke alltid like artig å plukke opp, men det er en roman over gjennomsnittet. Kanskje ikke helt på nivå med de beste Stephen King-bøkene, men ideen er veldig god, kanskje ikke helt bra gjennomført.

D
DMF – 11.07.2005

– Det er sannelig ikke lett å bestemme seg for hva jeg synes om denne boka. På den ene siden er King flink til å skildre det amerikanske småbymiljøet, og vi introduseres for en rekke personer vi får servert stadige drypp av fortiden til. Det er spennende og underholdende.
På den andre siden har boken veldig treg progresjon, og det blir veldig gjentagende med alle kjøperne som titter innom butikken. Grunnen til at jeg leser videre, er altså i stor grad ikke handlingen, men fordi jeg vil vite mer om menneskene som befinner seg i den.
Det blir riktignok kult så det holder når handlingen eskalerer til det hinsidige i bokens siste hundre sider, men veien dit er for lang, og bokens forklaring blir på mange måter for enkel.
Den norske oversettelsen er for øvrig slett ikke fullverdig, så om du er glad i å lese bør du hive deg over den engelske. Ellers kan du like godt se filmen.

O
Onkel Oswald – 08.01.2005

– Denne boka er en av de Stephen King bøkene som kanskje er rost mest opp i skyene av min lesende vennekrets. Jeg skal innrømme at det er en spennende bok, men jeg kan ikke akkurat si at jeg skjønner poenget i den. Den handler om hvordan en ny butikk åpnes i byen Castle Rock, og at eieren får alle kundene til å kjøpe alt de ønsker seg for en billig penge pluss en tjeneste. Den eneste grunnen til at jeg leste den var at den er en del av Stephen Kings serie om Castle Rock. Jeg mener ikke med det at boka er noe dårligere enn de andre bøkene han ellers skriver, for jeg likte den nå litt. Jeg vil i føreste omgang ikke anbefale den til noen andre en de som er mest fan!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Needful Things:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Cujo

Stephen King
Paperback 
160,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv