Min side Kundeservice Bli medlem

Nullpunkt

thriller

Store penger og brutale bakmenn. Og et spørsmål om hevn.
Meglernettverk spunnet av usynlige tråder, lukrative afrikanske oljeeventyr, en gigantisk hvitvaskingsmaskin drevet av pakistansk mafia i Norge. Les mer

229,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Store penger og brutale bakmenn. Og et spørsmål om hevn.
Meglernettverk spunnet av usynlige tråder, lukrative afrikanske oljeeventyr, en gigantisk hvitvaskingsmaskin drevet av pakistansk mafia i Norge. Pengene renner inn, mens torpedoene flekser musklene, polerer balltrærne og tar på seg hanskene i påvente av nye oppdrag.

En overambisiøs aksjemegler rømmer til London, forskremt og forslått. En velmenende norsk embedsmann forsvinner sporløst i den afrikanske natten. Og når da journalistene Bjørnar Nergård og Magdalena Mellomstrand begynner å grave, kravler ormene ut av bolet.

Historien strekker seg fra Peshawar til London. Fra Guineabukta til Sør-Frankrike. Og til Drammens mørke portrom. Året er 2006, investorsolen skinner og finanskrisen er ikke engang en sky i horisonten.

Men Nullpunkt er også et spørsmål om hevn. Destillert, nytappet og personlig.

«En skikkelig økokrim ... det er fart og driv over fortellingen.»

Sven Egil Omdal, Stavanger Aftenblad
Terningkast-5

«Selvsagt er handling og intriger ren fiksjon, som seg hør og bør i en vellykket spenningsroman, men såpass overbevisende er stoffet, intrigen og miljø- og personskildring skrudd sammen at man fristes til å tro at vi dessverre fornemmer alvoret i denne vellykkede kriminalromanen ... burde appellere til enhver krimleser, ikke bare her til lands, men også utenfor landets grenser.»
Finn Stenstad, Drammens Tidende

«Nordahl skriver med stor detaljrikdom og treffsikre karakteristikker. Som prisbelønt gravejournalist gjennom mange år, kjenner han spillet og metodene. Han skildrer selvsikkert et hvitsnippet rottereir med brutale bakmenn og enorme gevinster.»
Torstein Hvattum, Aftenposten

«Nordahl skriver med driv om tildels detaljert finansjournalistikk, i raske sceneskifter som kan ligne finalen i en dansk tv-serie.»
Susanne Hedemann Hiorth, Dagens Næringsliv

«Som i forrige bok, skriver Nordahl med varm og tydelig kjærlighet for Drammen. Han har gjort sin research også på andre steder, og klarer å skrive fram steder så leseren føler at hun er der. At den grumsete finansbransjen fortjener all den avslørende kritikken den kan få, også i form av spenningsbøker, er det heller ingen tvil om. Så det er definitivt rom i den norske krim- og spenningsfamilien til flere bøker med Bjørnar og Magdalena i Dagens Økonomi.»

Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen
Terningkast-5

«Med Nullpunkt har Nordahl skrevet seg inn i toppdivisjonen blant norske thrillerforfattere... Nullpunkt er ypperlig sommerlektyre på regntunge dager. Drivet og tempoet i boken er så høyt at timene forsvinner av sted!»
Svend Gjeruldsen, Tvedestrandposten

«Finanskrim i toppsjiktet.»
Finansfokus

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
655
ISBN
9788205478350
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Nullpunkt
Format
19 x 12 cm
Serie
Gyldendal pocket
Magdalena Mellomstrand og Bjørnar Nergård 2

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Nullpunkt:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Gilead

Marilynne Robinson
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv