Min side Kundeservice Bli medlem

Svart poker

Benjamin Brenner havner i klørne på en gjeng med gangstere. Han virvles inn i en storm av poker, forbrytelser og tapt kjærlighet, og før han får summet seg, er han på flukt, med to hensynsløse drapsmenn i hælene. Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Benjamin Brenner havner i klørne på en gjeng med gangstere. Han virvles inn i en storm av poker, forbrytelser og tapt kjærlighet, og før han får summet seg, er han på flukt, med to hensynsløse drapsmenn i hælene.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242135742
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

T
T – 30.06.2009

– "Svart Poker" er en røverroman. Her møter vi Benjamin Brenner, en småsvindler som står på bar bakke etter å ha tappet reklamebyrået han jobber i sin konto, og hatt en affære med sin beste venn og partners kone. Han ender opp i et pokerlag, som gir han over hundre tusen i gjeld til Uppercut. Som betaling vil Uppercut at Brenner skal planlegge og være med på et pengetransportran. Ting går ikke helt som planlagt, og Brenner stikker av med hele ransutbyttet. Vi følger han gjennom Thailand, Kambodsja og Vietnam, der han blir forfulgt av kriminelle som vil ha tilbake pengene. Boka er spennende, med masse action, og en heldig vri som Wandrup bruker er masse referanser til både musikk, film og litteratur. Dette gir boka et løft. Han har også mange spesielle bifigurer med i boka, som er spennende å lese om, og i så måte er hovedpersonen Benjamin Brenner overraskende anonym. Men boka er spennende, og fortjener masse ros!

g
gant – 20.03.2009

– Dette er en romandebut som er skikkelig bra skrevet. Vi følger hovedpersonen Benjamin Brenner gjennom hans oppturer og nedturer i livet, mest av nedturer. Han prøver seg på å spille poker, men med en spesiell innsats og spesielle spillere rundt bordet setter han seg selv i en svært så vanskelig situasjon. Dette fører til en katt- og muslek over hele Østen der Brenner må klare å komme seg unna to karer som ikke skyr noen midler for å få tak i ham. Boken er veldig godt skrevet og det brukes en stor porsjon med humor som gjør boken enda mer lettlest.

M
Margrethe – 08.11.2007

– Svart Poker handler om Benjamin Brenner. På grunn av en sleip elskerinne havner han på livets skyggeside og blir på mystisk vis dratt inn i rasplanenen til en skummel gjeng gangstere. Men så skjærer alt seg. Han havner på kanten med gangsterne, og må flykte til andre siden av jorden. Her blir han forfulgt av to mystiske typer som gir alt for å ta knekken på ham... Dette er en veldig morsom og spennende bok. Hovedpersonen virker levende og boken utgjør et levende bilde på en verden ulikt noe annet. Boken er velskrevet, fantasifull og full av humor. Dette er en bok som virkelig anbefales for alle som har lyst på en god leseropplevelse.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Svart poker:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-

Se flere

Logg inn

Handlekurv