BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

X

«Om det noen gang blir satt opp et kurs for å lære å skrive en pageturner, er det Pascal Engman som skal forelese.» Göteborgsposten

En drept fotballfrue i en luksusvilla. En ung gutt fra en belastet bydel med en fremtid som idrettsstjerne. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

«Om det noen gang blir satt opp et kurs for å lære å skrive en pageturner, er det Pascal Engman som skal forelese.» Göteborgsposten

En drept fotballfrue i en luksusvilla. En ung gutt fra en belastet bydel med en fremtid som idrettsstjerne. En utstøtt barneskolelærer som drømmer om å bli sett for den hun er. Historiene til disse tre veves sammen til et fartsfylt drama og et umulig regnestykke. Nå må politietterforsker Vanessa Frank finne den ukjente x-faktoren før det er for sent.

Sports- og spillindustrien har eksplodert. Men utenfor de lovlige spillselskapene finnes det et svart marked der store pengetransaksjoner finner sted gjennom kampfiksing, vold og korrupsjon.

X er en urovekkende reise inn i de kriminelle nettverkenes verden. Sportsindustrien er en industri der pengene flyter og en fotballproff kan tjene milliarder. Basert på grundig research har Pascal Engman skapt en fiktiv spenningsroman om det hensynsløse spillet i kulissene, der han utforsker menneskets sterkeste drivkrefter.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Bokmål
ISBN
9788205583405
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
X
Serie
Vanessa Frank 5

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på X:

Kokain

Pascal Engman
Innbundet 
349,- 399,-
 

Enkene

Pascal Engman
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv