Min side Kundeservice Bli medlem

Etter oljen

vår bioøkonomiske fremtid

Skal bioøkonomien overta når oljen tar slutt? En slik overgang vil innebære en rekke endringer innen blant annet jordbruk, skogbruk, fiskeri, akvakultur, biovitenskap og industri. En «smart» bioøkonomi vil kreve utvikling på tvers av disse biosektorene. Les mer

549,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Skal bioøkonomien overta når oljen tar slutt? En slik overgang vil innebære en rekke endringer innen blant annet jordbruk, skogbruk, fiskeri, akvakultur, biovitenskap og industri. En «smart» bioøkonomi vil kreve utvikling på tvers av disse biosektorene. Å få til en overgang som også er samfunnsmessig akseptabel for befolkningen, krever kloke politiske beslutninger, og kunnskapsgrunnlaget må styrkes.
Satsing på bioøkonomi reiser en rekke nye spørsmål:
Hva vil det innebære i praksis at bioøkonomi får en større rolle?Hvordan styrke omstillingen til en mer biobasert økonomi?Hvilke initiativer og virkemidler må til for å gjennomføre et skifte fra olje- til biobasert økonomi?Hva skal man forstå med begrepet bioøkonomi?Etter oljen. Vår bioøkonomiske fremtid diskuterer forskjellige aspekter, muligheter og utfordringer ved en slik overgang. Boka er aktuell for studenter, aktører i næringslivet, politikere, myndigheter, organisasjoner, forskere og ikke minst den interesserte samfunnsborger.
Boka er en del av prosjektet BIOSMART, finansiert av Norges forskningsråd og ledet av Ruralis - Institutt for rural- og regionalforskning.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
308
ISBN
9788202604905
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Etter oljen
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Etter oljen:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Fyrsten

Niccolò Machiavelli
Paperback 
299,-
 
Husdyret
-25 %

Husdyret

Camilla Grebe
Paperback 
172,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv