Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Engelsk lommeordbok

engelsk-norsk, norsk-engelsk

Lommeordboka inneholder ca. 33.000 oppslagsord som i hovedsak er hentet fra dagligliv, reiseliv og nyhetsbildet. Den har i tillegg en liten parlørdel og en enkel grammatikk. Les mer

236,-

259,- Spar: 23,-

Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Lommeordboka inneholder ca. 33.000 oppslagsord som i hovedsak er hentet fra dagligliv, reiseliv og nyhetsbildet. Den har i tillegg en liten parlørdel og en enkel grammatikk.

Detaljer

Forlag
Kunnskapsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål Engelsk Flerspråklig
ISBN
9788257320409
Utgave
7. utg.
Utgivelsesår
2010
Format
11 x 8 cm
Serie
Lommeordbøker fra Kunnskapsforlaget

Medlemmers vurdering

O
Odd Gunnar Bergsveet – 10.04.2017

– En god lommeordbok selv om en mangler en del ord.

V
Vik – 20.08.2005

– Her har du den minste, men brukbare ordlisten som tar så liten plass at den aldri vil væra noe bryderi! Engelsk- Norsk, Norsk Engelsk ordbok på en akseptabel lengde, og med alle de nyttigste ordene.
Det er tre deler i ordboka: Del 1 er fra Engelsk til Norsk seksjonen. Her finner vi de mest brukte ordene, men også et godt utvalg andre. Del 2 er midtsidene. Her finner vi et fint utvalg med regler og normer, samt adjektiv, grammatikk, pronom, navn, tall, regler og mye mer! Del 3 er Norsk- Engelsk seksjonen. Lurer du på hva et norsk ord blir på engelsk, bare slår du oppe! Det er ikke vanskeligere.
Det er også kart over Storbritannia og Verden, med navn på engelsk. En meget akseptabel bok, som får plass i lommen! Ikke bryderi, og anbefalest til alle situasjoner og steder!

L
LJ – 29.11.2004

– Tenk deg følgende scenario: Du har akkurat kommet til England og treffer en du liker. Du har lyst til å si dette, men det er en stund siden du har hatt engelsk på skolen. Hva gjør du da? Vel, hvis du ikke har denne boka, da har du i alle fall et problem. Den passer overalt; i sekken, lomma, hånda og alle andre steder du kan komme på. Den inneholder 30 000 ord, og da er det stor sannsynlighet for at du finner akkurat det ordet du er ute etter. Men dette er ei reiseordbok, og bør derfor ikke brukes til annet bruk. God tur!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Engelsk lommeordbok:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Høyt

Erika Fatland
Innbundet 
454,- 499,-
Skygger
Ny!

Skygger

Steffen Kverneland
Innbundet 
390,-
 

Kornboka

Åsmund Bjørnstad
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv