Gudenes fall

sagaroman

Norsk vinner av den store nordiske romankonkurransen!


"Tårene renner, jei har vont for å se klart. Endeli går jei opp på sena, vor jei får en mikk i hånna. Så langt jei kan se sitter norner å åsynjer, dverger å sjemper, hirdmenn å dyr, springskallebrøle er høyere enn alt, å de er retta mot mei. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Norsk vinner av den store nordiske romankonkurransen!


"Tårene renner, jei har vont for å se klart. Endeli går jei opp på sena, vor jei får en mikk i hånna. Så langt jei kan se sitter norner å åsynjer, dverger å sjemper, hirdmenn å dyr, springskallebrøle er høyere enn alt, å de er retta mot mei.


Ijen er jei herre over Allheimen, de er derfor jei griner som en onge."
I Gudenes fall får vi innblikk i de mytologiske helter og heltinners vanskelige liv. Fra Underheimen forbanner de kristningen av Norden og forfallet som fulgte. Odin vil opp og ut, for å ta makten over menneskene som drev ham under jorden. Dessverre er det ikke bare religionen som står i veien. Her møter du dvergen Regin som vil herske i Overheimen og utrydde Åsgård med sin hær av bionter, den svikefulle Loke og de forvirrede jotnene som skifter tro hver uke. Dvergen Hornbore skal til Reykjavik for å bli Robbie Williams, Frøya er fremdeles kåt og Tor med hammeren vasker seg for første gang.


Gudenes fall er sprelsk og samfunnskritisk, morsom og rå, direkte og intrikat. Sjelden har du sett gudene like føkking kreizi som dette.

Detaljer

Forlag
Cappelen
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
427
ISBN
9788202257866
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Originaltittel
Gudenes fall
Format
21 x 14 cm
Serie
Sagaroman 1

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gudenes fall:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Noma

René Redzepi
Innbundet 
725,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv