Min side Kundeservice Bli medlem

Fortellinger om trær

«En opplevelse!»

Mette Bleken, Hardanger folkeblad

Fortellinger om trær er en bok som åpner øyene våre for trærne som er rundt oss, både gjennom stemningsfulle bilder og innlevende tekster. Forfatter og fotograf Lisbeth Dreyer har reist landet rundt på jakt etter trær - sære trær, sjeldne trær og vakre trær. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Fortellinger om trær er en bok som åpner øyene våre for trærne som er rundt oss, både gjennom stemningsfulle bilder og innlevende tekster. Forfatter og fotograf Lisbeth Dreyer har reist landet rundt på jakt etter trær - sære trær, sjeldne trær og vakre trær. Trær som har betydd noe for noen. Trær som forteller noe om oss. I boka blir vi kjent med deres historie og plass i kulturlandskapet og naturen. For trær er ikke bare skog, og ikke bare ved og tømmer eller fôr. Noen trær er hellige og mystiske og sagnomsuste. Noen trær er pynt. Noen trær er biologiske merkverdigheter. Trærne og hvordan vi har plassert dem i landskapet, hvordan vi har tatt vare på dem og hvordan vi ser på dem, speiler både tid, historie og verdier. Gjennom et fantastisk og unikt bildemateriale fra alle årstider og en undrende og fortellende tekst blir vi kjent med trær i det norske landskapet på en helt ny måte. Som leser begynner man uvergerlig å tenke: Hvilke trær har jeg rundt meg, og hva kan de fortelle?

Medlemsvurdering:
En usedvanlig fascinerende og engasjerende bok! Korte og meningsfulle tekster om unike trær i ulike lokalmiljøer. Bildene forsterker teksten, og stort format på boken forsterker budskapet ytterligere.

Sidsel Platou Aarseth

Detaljer

Forlag
Skald
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
247
ISBN
9788279592716
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Format
31 x 21 cm

Bla i boka

Anmeldelser

«En opplevelse!»

Mette Bleken, Hardanger folkeblad

«Forfatter og fotograf Lisbeth Dreyer har reist landet rundt på jakt etter sære trær, sjeldne trær og vakre trær, og viser oss deres historie og plass i kulturlandskapet.»

Nina Nordbø, NRK

«For noen fotografier!»

Fredrik Wandrup, Dagbladet

«Boka vitner om levemåter i et landskap og en tid som var annerledes enn i våre dager.»

Gro Jørstad Nilsen, Bergens Tidende

Medlemmers vurdering

S
Sidsel Platou Aarseth – 06.06.2018

– En usedvanlig fascinerende og engasjerende bok! Korte og meningsfulle tekster om unike trær i ulike lokalmiljøer. Bildene forsterker teksten, og stort format på boken forsterker budskapet ytterligere.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fortellinger om trær:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Treboka

Sigri Sandberg
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv