Min side Kundeservice Bli medlem

Fra naturens spiskammer

Ta med deg denne boken ut i naturen og smak på vårens vekster!
Dette er en inspirasjonsbok og en kokebok om å ta turen ut i naturen og nyte alt det naturen har å by av på ville vekster, bær og sopp. Les mer

279,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Ta med deg denne boken ut i naturen og smak på vårens vekster!
Dette er en inspirasjonsbok og en kokebok om å ta turen ut i naturen og nyte alt det naturen har å by av på ville vekster, bær og sopp. Boken presenterer 54 spiselige ville vekster du finner her i landet. Den viser hvordan man kan bruke de ulike vekstene i en matrett, som krydder eller bare som garnityr. I boken er det artsbestemmende bilder av alle plantene (fotografert ovenfra på en lys eller mørk bakgrunn) og en introduksjonstekst til hver vekst, slik at den skal være enkel å finne (og ikke til å ta feil av). Boken har 89 oppskrifter.

Anne Mæhlum har jobbet som AD/designer og arbeider nå som matstylist. Hun har hele livet vært en aktiv sanker og en lidenskapelig hageeier.

Nina Dreyer Hensley og Jim Hensley er to av våre fremste matfotografer, i tillegg er Nina en lidenskapelig hage- og blomsterfotograf.

Medlemsvurdering:
I cant really read all due to my limited norsk skills but it is a very beautiful and amazing book.

Konika

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
304
ISBN
9788205530317
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
23 x 17 cm

Medlemmers vurdering

K
Konika – 05.12.2017

– I cant really read all due to my limited norsk skills but it is a very beautiful and amazing book.

G
Gerd Nymoen – 01.12.2016

– Dette er julegave så har ikke sett på den.

Å
Åsne Emilie Vit Leer – 28.09.2016

– Informativ, enkel og nyttig bok med flotte bilder.

L
Lis – 11.07.2016

– Oversiktlig og spennende

U
Unni Mosesen – 23.06.2016

– Fysisk miss: boka er for stiv og uhåndterlig. Ellers er den for så vidt grei. Men det er nesten ingen nye oppskrifter. De fleste har jeg i andre bøker og hefter. Og de jeg ikke har, kan jeg ikke lage fordi plantene ikke vokser her. Eks.: Skvallerkål og den planten som likner ormetegl (som er giftig). Løvetann er forresten svært god i fiskesuppe, det lærte jeg som barn av min mor ( jeg er nå 76 år og har laget mat med "ville urter" siden barndommen). Dette var nok ikke en god anmeldelse, men det var mitt førsteinntrykk. Jeg har mer anvendelige bøker i hylla. Denne blir nok bare stående.

G
Gerd Vermundsberget – 23.06.2016

– Mange gode og spennende oppskrifter

H
Heidi Fossnes – 23.06.2016

– Boken er et praktstykke i nydelig layout og foto. Mye inspirasjon å hente om bruk av "ugress" fra grøftekant og skog.

K
Kristin Sem-Johansen – 23.06.2016

– Selv om jeg er veldig sløv selv, så mener jeg det er viktig at man lærer seg å utnytte det man har i naturen. Boken ble egentlig kjøpt som gave til broren min, men etter å ha tittet en del i den, er det mulig at jeg beholder den selv.

K
Karin Pedersen – 22.06.2016

– En spennende og flott bok. Min svenske nabo har overtatt mitt eksemplar, da hun fikk ta en titt i denne

E
Elisabeth.Nilsen@sbnett.no – 22.06.2016

– En oversiktlig og innbydende bok med oversikt over vanlige spiselige planter i vårt norske landskap. Med oppskrifter med delikate fotos. Særlig viktig er det at det til alle plantene er opplysninger om mulige andre planter de kan forveksles med.

G
Gry Cecilie Spro – 22.06.2016

– etter første lille gjuennomsyn uten grundigere vurdering gir jeg fire stjerner

R
Randi Bostad – 22.06.2016

– Flott bok for alle som har stor hage med mye ugress! Jeg plukket sporenstreks gjeitrams og stekte til fisken, lagde løvetannsirup og syltet granskudd. Nydelig alt sammen. Velskrevet, informativ og med nydelige bilder. Boka anbefales!

A
Arnstein – 05.06.2016

– God bok

T
Torill Johansen – 03.06.2016

– Fra Naturens Spiskammer

H
Haldis Nordgård – 03.06.2016

– Veldig spennende bok, ser ut for å være masse go mat, Har ei datter som er veldig inntterisert i skogens "spiskammers" så hun har fått ei i gave, så nå blir det mat fra skogen :D

I
Inger Skjold Bratli – 03.06.2016

– Veldig grundig, informativ, bra oppsett, oversiktlig

H
Heidi D. – 03.06.2016

– Vakker og praktisk bok. Har gitt den i gave til svoger som gleder seg til å lete opp vekster som kan benyttes i matlagingen.

I
Inger Grue Bakke – 02.06.2016

– Den er nyttig og spennende med fine bilder. Plantene er lett å kjenne igjen fra bildene og derfor ingen fare for forvekslinger. Hva de kan brukes til er viktig og det er med.

K
Kjersti L – 20.05.2016

– Fra naturens spisskammer

E
Ellen Selvig – 18.05.2016

– Fra naturens spiskammer

K
Kari – 29.04.2016

– Nyttig og vakker

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fra naturens spiskammer:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Arr

Auður Ava Ólafsdóttir
Paperback 
189,-

Stjålet

Ann-Helén Laestadius
Innbundet 
249,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv