Min side Kundeservice Bli medlem

Jorden rundt på 80 trær

Bestselgerforfatteren og miljøforkjemperen Jonathan Drori følger i fotsporene til Phileas Fogg mens han forteller historiene til 80 praktfulle trær fra hele kloden.

I jorda rundt på 80 trær bruker Jonathan Drori plantevitenskap for å belyse hvordan trær spiller en rolle i alle deler av menneskelivet, fra det romantiske til det fantastiske. Les mer

349,-

399,- Spar: 50,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Bestselgerforfatteren og miljøforkjemperen Jonathan Drori følger i fotsporene til Phileas Fogg mens han forteller historiene til 80 praktfulle trær fra hele kloden.

I jorda rundt på 80 trær bruker Jonathan Drori plantevitenskap for å belyse hvordan trær spiller en rolle i alle deler av menneskelivet, fra det romantiske til det fantastiske. Fra trærne i Storbritannia, til Indias hellige banyantre, tilbyr de oss et fristed og inspirasjon - for ikke å snakke om råvarene til alt fra aspirin til lønnesirup.
Stopp på turen inkluderer lindetrærne på Berlins Unter den Linden-boulevard, som beruser både amorøse tyskere og sultne bier, de flotteste gatene i London fra det nittende århundre, som var brolagt med australsk eukalyptus, og Redwood-skogene i California, hvor hemmeligheten til trærnes skyhøye høyder finnes i egenskapene til de minste vanndråpene.

Hver av disse merkelige og sanne historiene - befolket av selvmumifiserende munker, treklatrende geiter og aldri så lite radioaktive nøtter - er illustrert av Lucille Clerc, og tar leseren med på en reise som er like informativ som den er vakker. Boken kombinerer historie, vitenskap og et vell av sære detaljer - det burde være overraskelser for alle.

Detaljer

Forlag
Kontur
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
240
ISBN
9788284500201
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Around the world in 80 trees
Format
24 x 16 cm
Serie
Jorden rundt på 80

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jorden rundt på 80 trær:

Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Sopp

Anne Elisabeth Scheen
Innbundet 
409,- 449,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Vokterne

Svein Gudbrandsen
Paperback 
208,- 229,-
 

1979

Val McDermid
Innbundet 
399,- 439,-
 

Øya

Sarah Pearse
Innbundet 
349,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv