– Helt super bok for oss som vil utnytte naturens spiskammer
Plukk selv
«Glem dyr trøffel og eksotisk østers. Delikatessene befinner seg der du bor.» «Endelig er den her. Skattekartet av en kokebok som viser deg veien til unike delikatesser - rett utenfor stuedøra.» «Denne boka er rett og slett en gullgruve for alle som har lyst til å utforske nærmiljøets potensial innen kokkekunsten.» «Kulinarisk magi» «Bedre blir det ikke»
Bodø Nu
Kokk og entusiast for ville vekster, Trond Svendgård, tar leseren med på inspirerende turer når viltvoksende godsaker er på sitt beste. Han har fokus på de beste smakene og deler sine mest fristende oppskrifter. Les mer
399,- Spar: 36,-
Logg inn for å se din bonus
Boken er gjennomillustrert og gir enkel oversikt over hvilke arter du finner hvor og kjennetegn ved ulike arter.
Medlemsvurdering:
Helt super bok for oss som vil utnytte naturens spiskammerPia
Detaljer
- Forlag
- Cappelen Damm
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Norsk Bokmål
- Sider
- 253
- ISBN
- 9788202572280
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2018
- Format
- 25 x 18 cm
- Nr
- 8146063
Anmeldelser
«Glem dyr trøffel og eksotisk østers. Delikatessene befinner seg der du bor.» «Endelig er den her. Skattekartet av en kokebok som viser deg veien til unike delikatesser - rett utenfor stuedøra.» «Denne boka er rett og slett en gullgruve for alle som har lyst til å utforske nærmiljøets potensial innen kokkekunsten.» «Kulinarisk magi» «Bedre blir det ikke»
Rune Nilsen, Bodø Nu
«(...) Denne boken er en innertier for nybegynneren som har lyst til å lære raskt og for erfarne sankere som har lyst til å utvide bruksrepertoaret. (...) Artsbeskrivelsene i boken sitter som et skudd. (...) (...) Svendgård har mer kokkepriser enn de fleste av oss har pokaler fra barndomstiden. Det syntes på oppskriftene i Plukk Selv. (...)»
Norges sopp- og nyttevekstforbund (2/2018)
«...Dette er en bok med mange illustrasjoner og har så tydelige råd at selv den ferskeste selvplukker kan gå på tur med det nødvendige utstyret: En hagesaks, en liten spade og noen brødposer.»
Nina Nordbø, NRK.no