BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

En ny start

en 12-ukers plan for å endre ditt kosthold og komme i form

Berit Nordstrand har hatt stor suksess med sine bøker om kosthold og helse. Her er hennes nyeste, som gir deg et skikkelig energi- og motivasjonskick! Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Berit Nordstrand har hatt stor suksess med bøkene Mat med mer og Mat til sinns og nå sist barneboka Sukkerkok i hodet. Hennes nye bok En ny start gir deg oppskriften på hvordan du skal legge om til et kosthold som er sunt og smakfullt samt treningen som gir deg fysisk styrke og god kondisjon. Du lærer hvordan kroppen fungerer og hvorfor du må spise riktig og være aktiv. Berit Nordstrands råd er enkle og gjennomførbare, og gir en ny start uten dikkedarer. Det er ikke snakk om fiffige kurer eller merkelige kroppsøvelser, men sunn fornuft og gode vaner.

Hvordan virker kroppen?
En god måte å motivere seg på, er å forstå litt om hvordan kroppen virker. Skjelett og muskler, mage og tarm, hjerte og blodårer. Hva med alder? Hvilepuls og mål for kondisjon. Boka starter med en rekke korte oppklaringer og gode råd som trigger lysten til å komme i gang. Selv om du er sliten etter jobb, så er det ikke grunn nok til å droppe trening. Akkurat da kan det være ekstra godt med en lett løpetur. Antagelig får du mer energi av det også. Og blodsukkeret er ikke nødvendigvis lavt etter trening, slik at du kan unne deg søtsaker. Det beste er å fylle opp væskelageret med vann. Du er skapt for å bevege deg, ikke sitte på en stol. Hjertet skal trimmes. Og blodårene - som da har større sjanse for å forbli elastiske selv om du er oppi årene. Boka gir en fin oversikt over en rekke viktige funksjoner i kroppen. Økt forståelse øker motivasjonen til å endre dårlige vaner.

God helse i kropp og sjel
Nordstrands kostholdsråd er basert på medisinsk forskning, og treningsrådene er basert på fysiologisk og medisinsk forskning. Ulrik Wisløff som står for treningsdelen av boka, er professor i fysiologi. Begge to borger for et mat- og treningsprogram du kan stole på. I  utgangspunktet er boka bygd opp rundt en periode på 12 uker. Men du kan selvfølgelig bruke rådene på den måten det passer deg best. Det gjør jo ikke noe om 12 uker blir til 12 måneder, så lenge du oppnår målene. Hver 2. uke får du et oppdrag, for eksempel i form av å bytte ut en matvare som er næringsfattig, med mat som bygger deg både fysisk og psykisk. Oppgaven de første to ukene er å drikke nok vann! Ikke en selvfølge for alle. Syns du det er vanskelig både å legge om kosthold og øke aktivitetsnivå samtidig, er det lov å begynne med kostholdet og vente med treningsprogrammet til senere.

Tilpass bokas program slik at det passer deg, men ha viljestyrke og hold ut på hvert trinn. Du må aldri gi opp selv om det kan være tungt å komme i gang med noe som er nytt og krevende. Etter hvert vil du føle at du har startet en reise som vil bygge helse, livskvalitet, overskudd og glede for resten av ditt liv.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
376
ISBN
9788205479197
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
En ny start
Format
26 x 21 cm
Nr
8062757

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på En ny start:

Yngre
Ny!

Yngre

Hanne S. Finstad
Innbundet 
429,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
169,- 479,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv