Meny
Hemmeligheten - Wasim Zahid
Hemmeligheten - Wasim Zahid
  • relatert illustrasjon
  • relatert illustrasjon

Hemmeligheten

slik lever du godt - lenge

Hvordan få et godt liv med god helse og livsglede? Dr. Zahid deler hemmeligheten bak et liv som frisk og fornøyd. Det er enklere enn du tror! Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Presentert av Runhild Skjølaas, redaktør

Hva skal du spise, hvordan skal du trene og hvilken livsstil fører til et godt liv? Hemmeligheten gir tips til hva som skal til for at akkurat du skal få det bedre. Det er kun noen få endringer som skal til. Legen Wasim Zahid kjenner godt til hva som gjør oss friske og glade, og hva som gjør oss syke. Det er ikke noe hokus pokus, man må gå vitenskapelig til verks. Ved å formidle kunnskapen om hva som er bra for oss, og hvorfor, vil han inspirere oss til å gjøre de riktige grepene. Dr. Zahid skriver med utgangspunkt i medisinsk forskning og sin erfaring som lege ved Oslo universitetssykehus.

Forskning og egen erfaring
«Det jeg har prøvd å vise med boken min er at det ikke er noen magi eller uoppdaget fasit. Går man vitenskapelig til verks, ser man at det som virkelig funker er egentlig ganske fornuftig og logisk. Men noen overraskelser fikk også jeg meg, da jeg skrev boken,» sier legen til bok365.no.

Som inspirasjon forteller han også om menneskene som lever lengst i verden, de som bor i de såkalte «blå sonene», og lever til de er godt over hundre. «Jeg har ønsket å sile all helseinformasjonen som befinner seg der ute, fjerne støyen, slik at leserne kunne sitte igjen med det mest relevante, det vi vet sikkert fungerer for å leve et langt og godt liv,» sier legen som forsikrer om at det aldri er for sent å leve sunnere. Du kan begynne i dag!

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Kagge
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 212
ISBN: 9788248917984
Utgave: 1. utg.
Format: 21 x 15 cm
Nr: 8083045
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger
DR. WASIM ZAHID (f. 1975) er lege og skribent. Han har doktorgrad i kardiologi og arbeider til daglig med hjertesykdommer ved Oslo universitetssykehus. Han har fast spalte i VG og er ellers kjent som «twitter-legen» med nesten 20 000 følgere. Han er også kjent fra TV, blant annet som paneldeltaker i programmet «Hva feiler det deg». Hans første bok På liv og død utkom i 2013.