Min side Kundeservice Bli medlem

Spis deg sukkerfri!

en bok om mat som medisin

En inspirasjonskilde til alle som vil ha et stabilt blodsukker, til tross for diabetes.

En mørk januardag fikk Lars-Erik Litsfeldt, forfatteren av denne boken, konstatert diabetes type 2. Som så mange andre diabetikere var han god og rund, og veide litt over 100 kilo. Les mer

129,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

En inspirasjonskilde til alle som vil ha et stabilt blodsukker, til tross for diabetes.

En mørk januardag fikk Lars-Erik Litsfeldt, forfatteren av denne boken, konstatert diabetes type 2. Som så mange andre diabetikere var han god og rund, og veide litt over 100 kilo. Legen ga ham klar kommando: kutt ut fettet og slank deg!

Det gjorde Lars-Erik i den tro om at fettfattig mat både var sunt og slankende. Men er det nå en gang slik? November samme år fikk han hjerteinfarkt. To år med lavkaloridietter og medisiner fulgte, og det resulterte i en minimal vektnedgang (5 kilo).

Men så - etter å ha lest om steinalderkosthold på nettet - bestemte han seg sommeren for å legge om til et kosthold med mer naturlig fett, lite karbohydrater (lavkarbo) og variert mengde med kjøtt og fisk.

Resultatet er at forfatteren i dag er symptomfri fra sin diabetes og trenger ikke lenger ta medisiner. Blodverdiene er blitt normale og han føler seg bedre enn noen gang!

Lavkarbo gjorde susen og med denne boken vil han hjelpe andre i samme situasjon, så han tar et kritisk og analytisk oppgjør med de «vedtatte» sannhetene rundt fett, spesielt animalsk fett. Han deler sine erfaringer, og gir konkrete råd og tips for alle som vil kurere sin pre-diabetes, diabetes-2 eller som er i faresonen. Vi kjenner jo alle noen?

For alle som er interessert i kosthold og helse, er denne e-boken underholdende fra første til siste side. Og den inneholder velsmakende og velgjørende lavkarbo-oppskrifter for frokost, lunsj og middag!

Spiser vi dårlig og feil blir vi både fete og syke.

Dette er e-boken som gir nytt håp for diabetikere!

Detaljer

Forlag
Lille måne
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788292605806
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Fättskrämd

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Spis deg sukkerfri!:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv