Meny

Barneidrettstreneren

Mari Bjone (Redaktør) ; Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (Utgiver) ; Inger Marie Vingdal (Innledning)

Barneidrettstreneren er pensum på Idrettsforbundets aktivitetslederkurs, og særforbund kan også bruke boka som del av pensum på trener 1-nivå. Barneidrettstreneren er boka for alle som er opptatt av og interessert i barneidrett. Les mer
Vår pris
290,-
Spar
29,-

Veil. pris: 319,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Vår pris: 290,-
Spar: 29,-

Veil. pris: 319,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Om boka

Barneidrettstreneren er pensum på Idrettsforbundets aktivitetslederkurs, og særforbund kan også bruke boka som del av pensum på trener 1-nivå. Barneidrettstreneren er boka for alle som er opptatt av og interessert i barneidrett.
Boka består av fire kapitler:
1. Hva er god barneidrett? Hovedvekt på Idrettens barnerettigheter og Bestemmelser om barneidrett 2. Barns utvikling og læring. Barneidrett sett i sammenheng med fysisk, motorisk, psykisk og sosial utvikling og læring mellom 6 og 12 år 3. Hva kjennetegner en god barneidrettstrener? Mestringsmiljø, prinsipper og metoder for læring, organisering, leikens betydning for barns læring 4. Praktiske tips til barneidrettstreneren med blant annet forventninger til deg som trener og medmenneske, foreldretips og skadeforebyggende råd.

Fakta