Meny

Bli en ny mann

fra småfeit til gloheit på 60 dager : mat, mosjon, drikke, stress & søvn

; Jari Ketola (Innledning) ; Mai-Lis Hellénius (Innledning) ; Malin Ewerlöf Krepp (Innledning) ; Musse Hasselvall (Innledning)

Riktig trening og kosthold gjør noe med kulemage og slappe muskler. Her er boka som gir deg oppskriften og et inspirerende spark bak. Les mer
Vår pris
318,-
Spar
31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Vår pris: 318,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Har du dårlige matvaner? Dratt på deg en trivselsvekt du ikke trives med? Lever du et stresset liv med for mange restaurantbesøk og for lite tid til å ta tak i problemet?

Dette er boka for menn som vil slutte å spise dårlig, begynne å trene og finne den formen som holder livet ut. Her finner du alt du trenger for å nå din idealvekt og bli gladere og sterkere enn noensinne.

  • Kosthold: velg mellom dietter som alle gir kjapt vekttap
  • TrenIng: et enkelt motivasjonsprogram som også hjelper deg med å få kontroll på alkoholinntaket, stress og søvnproblemer
  • 60 dager med ukeskjema: hvordan beholde formen i din nye hverdag

Det blir tøft, men Jonas gir råd og støtte og minner om belønningen, som endorfinrusen som kommer allerede etter noen uker når kiloene raser og du nærmer deg din idealvekt med stormsteg! Avslutningsvis lærer du hvordan du holder formen livet ut - de gamle vanene har du jo lagt bak deg, akkurat som de luftige pikétrøyene som skulle skjule kulemagen din!

Fakta