Meny
 

Født til å være helt

den glemte visdommen bak styrke og utholdenhet

; Robert Bull (Illustratør) ; Børge Lund (Oversetter)

«Fascinerende ... Viser at heltemot ikke bare kan læres – det kan mestres.»

The Times
Med Født til å løpe revolusjonerte Christopher McDougall løpetrening for mosjonister verden over. Nå løfter han blikket og gjør det samme for hele treningsfeltet. Les mer
Vår pris
323,-
Spar
46,-

Veil. pris: 369,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 323,-
Spar: 46,-

Veil. pris: 369,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Med Født til å løpe revolusjonerte Christopher McDougall løpetrening for mosjonister verden over. Nå løfter han blikket og gjør det samme for hele treningsfeltet.

Forfatteren knytter gammel visdom fra antikkens helter til moderne fysiologisk forskning og treningsprinsippene til dagens idrettsstjerner. Underveis tar han leseren med på en utrolig reise med et fascinerende persongalleri – fra Pytagoras i det gamle Hellas via en broket forsamling motstandsmenn på Kreta under 2. verdenskrig til dagens helter – vanlige mennesker i ekstraordinære situasjoner og folk som har lært seg å ta i bruk heltenes hemmeligheter.

«Ved hjelp av et persongalleri som spenner fra greske filosofer og krigshelter på Kreta til vanlige mennesker i ekstreme situasjoner, kommer McDougall selvfølgelig i mål også denne gang – og forfører leseren til å hoppe ut av godstolen på utkikk etter nærmeste tumleplass.»

Sigurd Rønningen, Utemagasinet

 

Fakta