Meny

Fysisk trening for barn og ungdom

for helse, allsidig utvikling og prestasjon

; Helena Bellardini ; Andreas Winblad (Illustratør) ; Caroline Roberts (Illustratør) ; Kari C. Toverud (Illustratør) ; Kåre Vigestad (Oversetter)

Fysisk trening for barn og ungdom beskriver på en pedagogisk, lett tilgjengelig og praksisorientert måte hvordan trenbarheten av ulike fysiske egenskaper og barnas mottakelighet for ulike typer trening varierer med den biologiske alderen. Les mer
Vår pris
308,-
Spar
31,-

Veil. pris: 339,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Vår pris: 308,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 339,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Om boka

Fysisk trening for barn og ungdom beskriver på en pedagogisk, lett tilgjengelig og praksisorientert måte hvordan trenbarheten av ulike fysiske egenskaper og barnas mottakelighet for ulike typer trening varierer med den biologiske alderen.
Idrett som bygger på barn og ungdommers behov og forutsetninger, innebærer at både belastningsnivået og innholdet i treningen må tilpasses deres fysiologiske, psykologiske og sosiale forutsetninger, og ikke minst til deres biologiske alder. Dette kunnskapsområdet har i den seinere tid utviklet seg raskt, og i dag vet vi mye om hva som er god trening for disse aldersgruppene.
Det ligger likevel en utfordring i det å overføre kunnskaper og vitenskapelige fakta til trenere og ledere som har ansvar for det praktiske treningsarbeidet blant barn og unge.
Bokas målgrupper er trenere og ledere innenfor barne- og ungdomsidretten, men også mot kroppsøvingslærere og studenter på idrettsrelaterte utdanninger ved universiteter og høgskoler.

Fakta