Meny
 
Løp som en jente - 
      Alexandra Heminsley
    
      Vigdis Fretheim

Løp som en jente

en humoristisk og inspirerende bok om å fullføre maraton

; Vigdis Fretheim (Oversetter)

For Alexandra handler den første løpeturen om å klare å nå frem til nærmeste lyktestolpe, og til tross for en mislykket start, ender hun opp med å løpe fem maraton! Her skriver hun like ærlig, personlig og humoristisk om alt fra sin dissende rumpe til sin euforiske glede over nytt løpeutstyr. Les mer
Vår pris
345,-
Spar
34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 345,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

For Alexandra handler den første løpeturen om å klare å nå fram til nærmeste lyktestolpe, og til tross for en mislykket start, ender hun opp med å løpe fem maraton! Her skriver hun like ærlig, personlig og humoristisk om alt fra sin dissende rumpe til sin euforiske glede over nytt løpeutstyr.

Dette er en historie om hvordan du selv kan forelske deg i løping og oppleve den samme barnslige gleden over å bevege kroppen som forfatteren gjør. Alle kan nemlig løpe, bare man gjør det riktig. Og her får du nyttige tips om utstyr, skadeforebygging og forberedelser til maraton.

Boka er godt skrevet, og såpass ærlig og selvironisk at de fleste vil kjenne seg igjen. Og innholdet er like relevant for nybegynnere så vel som erfarne løpere. Dette er en kjærlighetserklæring til løping og en underholdende, engasjerende og inspirerende bok som vil få deg til å lengte etter en løpetur.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 219
ISBN: 9788202429188
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Running like a girl
Format: 22 x 15 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger