Meny
 
Løp som en jente - 
      Alexandra Heminsley
    
      Vigdis Fretheim

Løp som en jente

en humoristisk og inspirerende bok om å fullføre maraton

; Vigdis Fretheim (Oversetter)

For Alexandra handler den første løpeturen om å klare å nå frem til nærmeste lyktestolpe, og til tross for en mislykket start, ender hun opp med å løpe fem maraton! Her skriver hun like ærlig, personlig og humoristisk om alt fra sin dissende rumpe til sin euforiske glede over nytt løpeutstyr. Les mer
Vår pris
179,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 179,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

For Alexandra handler den første løpeturen om å klare å nå frem til nærmeste lyktestolpe, og til tross for en mislykket start, ender hun opp med å løpe fem maraton! Her skriver hun like ærlig, personlig og humoristisk om alt fra sin dissende rumpe til sin euforiske glede over nytt løpeutstyr. Dette er en historie om hvordan du selv kan forelske deg i løping, og oppleve den samme barnslige gleden over å bevege kroppen som forfatteren gjør. Alle kan nemlig løpe, bare man gjør det riktig. Og her får du nyttige tips om utstyr, skadeforebygging og forberedelser til maraton.

Boken er godt skrevet, og såpass ærlig og selvironisk at de fleste vil kjenne seg igjen. Og innholdet er like relevant for nybegynnere så vel som for erfarne løpere.

Dette er en kjærlighetserklæring til løping og en underholdende, engasjerende og inspirerende bok som vil få deg til å lengte etter en løpetur.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788202445775
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Running like a girl
Format: EPUB
Filstr: 1.1 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger