Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Bli medlem

Treningsdagboka

veien til målet

Treningsdagboka. Veien til målet passer for deg som ønsker et komplett verktøy for planlegging og registrering av trening.

Her kan du raskt loggføre hva du har gjort, og i ettertid er det enkelt å få oversikt. Les mer

327,-

359,- Spar: 32,-

Spiral
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Treningsdagboka. Veien til målet passer for deg som ønsker et komplett verktøy for planlegging og registrering av trening.

Her kan du raskt loggføre hva du har gjort, og i ettertid er det enkelt å få oversikt. Du har da viktige opplysninger som kan legges til grunn for nye treningsplaner og bedre kvalitet på treninga. Bokas teoridel baserer seg på anerkjent litteratur, og har konkrete og anvendbare eksempler. Innledningsvis gis en grundig innføring i treningsplanlegging. Der har du tilgang til nyttig fagstoff for å komme i gang. Bakerst i boka er det maler du kan fylle ut for å starte din egen planlegging.

Denne nye utgaven er supplert med en egen del om mental trening. Du får din egen mentale verktøykasse som kan hjelpe deg til bedre læring, utvikling og prestasjoner og være en god hjelp for å nå målene dine. Gjennomgående i boka finner du inspirerende sitater.

Stein M. Eriksen er lektor med hovedfag i idrettspsykologi fra Norges idrettshøgskole. Han har også topptrenerutdanning fra Olympiatoppen/NIH. Til daglig underviser han i videregående skole, på studieretning for idrettsfag. Han har lang fartstid fra kickboksing som trener og utøver. Innen kickboksing jobber Eriksen med utvikling av utøvere og utdanning av trenere på alle nivåer.

Bla i boka her!

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Spiral
Språk
Norsk Bokmål
Sider
218
ISBN
9788245033748
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
24 x 19 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Treningsdagboka:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Studievalg

Elisabeth Josefine Lackner
Paperback 
181,- 199,-
 

Fysikk

Solveig Thime
Innbundet 
327,- 359,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv