Meny
Idrettens treningslære - Asbjørn Gjerset

Idrettens treningslære

Asbjørn Gjerset (Redaktør) ; Johnny Nilsson (Redaktør) ; Jørn Wulff Helge (Redaktør) ; Eystein Enoksen (Redaktør) ; Debbie Maizels (Illustratør) ; Philip Wilson (Illustratør) ; David Keeping (Illustratør) ; Claes Holmberg (Illustratør)

Idrettens treningslære viser hvordan vi kan påvirke og utvikle en idrettsutøvers egenskaper og ferdigheter i gunstig retning.
Boka omhandler først og fremst grunnleggende forhold ved trening som er felles for ulike idretter og målgrupper. Les mer
Vår pris
889,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 889,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Idrettens treningslære viser hvordan vi kan påvirke og utvikle en idrettsutøvers egenskaper og ferdigheter i gunstig retning.
Boka omhandler først og fremst grunnleggende forhold ved trening som er felles for ulike idretter og målgrupper. I mange sammenhenger går boka også nærmere inn på mer spesifikke forhold ved treningen i forskjellige idretter. Særlig vektlegges

utvikling av egenskaper og ferdigheter som danner grunnlaget for den idrettslige prestasjonsevnen

planlegging, gjennomføring, dokumentasjon, analyse og evaluering av trening

fysiologiske, psykologiske og andre faktorer som er viktig for prestasjonen

belastning og tilpasning i forbindelse med trening
fysisk, motorisk, psykisk og sosial utvikling

En treningslære som fungerer godt, hviler på både praktisk erfaring og bred analytisk tilnærming, og vitenskapelig dokumentasjon er en viktig del av dette. I denne boka kombineres derfor disse tilnærmingene.

Idrettens treningslære er skrevet for undervisning på universitets- og høgskolenivå, og for utdanningen av trenere i treningsbransjen og i idretten generelt. Boken har blitt til gjennom et samarbeid mellom treningsmiljøer i Norge, Sverige og Danmark. 17 forfattere har bidratt med sin kompetanse på sine fagfelt.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal undervisning
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 638
ISBN: 9788205391949
Utgave: 2. utg.
Format: 26 x 20 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger