Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Det kliniske intervjuet

Det kliniske intervjuet viser mangfoldet av tilnærminger til det første møtet med en klient, og er et viktig bidrag til profesjonelle hjelpere som søker stimulans og innspill for bedre å kunne mestre de utfordringene som det første møtet med klienter innebærer. Les mer

609,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Det kliniske intervjuet viser mangfoldet av tilnærminger til det første møtet med en klient, og er et viktig bidrag til profesjonelle hjelpere som søker stimulans og innspill for bedre å kunne mestre de utfordringene som det første møtet med klienter innebærer.

Dette møtet har som målsetting å legge forholdene til rette for at terapeut og klient sammen kan danne seg et bilde av klientens problemer og behov, og samtidig skape en profesjonell relasjon som fremmer vekst. Med to ord dreier derfor det første møtet seg om informasjon og relasjon.
Ulike fagtradisjoner nærmer seg det første møtet med klientene på forskjellige måter, og i denne reviderte utgaven av boka behandles det kliniske intervjuet i lys av en rekke sentrale teoretiske perspektiver. Psykodynamiske perspektiver, det eksistensielle/humanistiske perspektivet, intersubjektiv tilnærming, systemisk familieterapi, kognitiv terapi og atferdsanalyse er alle viktige innfallsvinkler i behandlingshverdagen. I dette første bindet er det også inkludert to kapitler om henholdsvis selvmordsatferd og tvangsinnleggelse.

Målgruppen for boken er psykologer og øvrige fagpersoner innen psykisk helsevern og sosialfaglig arbeid.

Se Det kliniske intervjuet Bind 2 her

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
302
ISBN
9788205390737
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2009
Originaltittel
Det kliniske intervjuet
Format
24 x 17 cm
Serie
Det kliniske intervjuet

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det kliniske intervjuet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv