BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Inkluderende og flerspråklig opplæring

Denne boken handler om opplæring i mangfoldige og flerspråklige klasserom. I kapitlene legger forfatterne vekt på hva som skal til for å skape et inkluderende læringsmiljø der alle elever opplever mestring, læring og fellesskap. Les mer

299,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Denne boken handler om opplæring i mangfoldige og flerspråklige klasserom. I kapitlene legger forfatterne vekt på hva som skal til for å skape et inkluderende læringsmiljø der alle elever opplever mestring, læring og fellesskap.
I boken belyser forfatterne dagens situasjon for minoritetsspråklige elever. De viser til forskning, både fra Norge og andre land, som beskriver praksis og metoder som virker fremmende på elevers læring og trivsel generelt og minoritetsspråklige elevers læring spesielt. Forfatterne belyser også hvilke metoder som ikke gir gode læringsbetingelser for minoritetsspråklige elever.
Boken retter seg mot lærerstudenter, lærere, skoleledere og ansatte i PPT som arbeider og skal arbeide i den norske flerkulturelle skolen.
Bokens redaktører er Marit Lunde, seniorrådgiver ved Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO), og Sigrun Aamodt, leder ved Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO). Andre bidragsytere er Fred Carlo Andersen, Liv Bøyesen, Kirsten Palm og Eva Skowronski.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål Flerspråklig Svensk
Sider
159
ISBN
9788245021554
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Inkluderende og flerspråklig opplæring
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Inkluderende og flerspråklig opplæring:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv