Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Atferdsvansker hos barn

evidensbasert kunnskap og praksis

Denne boken formidler evidensbasert kunnskap og praksis om atferdsvansker hos barn. Den belyser hvordan utvikling av atferdsvansker kan forstås, hva som kjennetegner alvorlige atferdsvansker hos barn, og hvordan slike vansker kommer til uttrykk hjemme, blant barnets venner og i barnehage/skole. Les mer

429,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Denne boken formidler evidensbasert kunnskap og praksis om atferdsvansker hos barn. Den belyser hvordan utvikling av atferdsvansker kan forstås, hva som kjennetegner alvorlige atferdsvansker hos barn, og hvordan slike vansker kommer til uttrykk hjemme, blant barnets venner og i barnehage/skole. Boken beskriver hvilke tiltak som anvendes for å hjelpe denne gruppen barn, samt effekten av ulike tiltak. Boken er skrevet med utgangspunkt i internasjonal og norsk forskningslitteratur om atferdsvansker hos barn.

Boken er hovedsakelig skrevet for fagfolk og studenter som jobber med eller utdanner seg for å jobbe med små barn med atferdsvansker, det være seg i barnehagen, skolen, på helsestasjonen, innenfor barnevernet, PPT og BUP. Forhåpentlig kan boken være en kilde til økt kunnskap om atferdsvansker hos barn blant sentrale fagpersoner i disse barnas liv.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
199
ISBN
9788202425272
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Atferdsvansker hos barn:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv