Min side Kundeservice Bli medlem

Hjerne og atferd

utviklingsforstyrrelser hos barn og ungdom i et nevrobiologisk perspektiv : et skritt videre

I de senere år har mye forskning innen nevrovitenskapelige fag kastet nytt lys over ulike atferds- og lærevansker hos barn og unge. I denne boken får leseren innsikt i hva en i dag vet om sentralnervesystemets oppbygning og funksjon. Les mer

799,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

I de senere år har mye forskning innen nevrovitenskapelige fag kastet nytt lys over ulike atferds- og lærevansker hos barn og unge. I denne boken får leseren innsikt i hva en i dag vet om sentralnervesystemets oppbygning og funksjon.
Her presenteres undersøkelsesmetoder som leger, psykologer og pedagoger kan benytte for å diagnostisere og beskrive de funksjonelle aspektene av nevrobiologiske forstyrrelser hos barn og unge. Boken har kapitler om grunnleggende kunnskapsområder som anatomi, genetikk og nevropsykologi, og mer spesifikke kapitler om blant annet dysleksi, matematikkvansker, nonverbale lærevansker, tics og Tourette syndrom, oppmerksomhetsproblemer, epilepsi, cerebral parese, autisme, hodeskader og mental retardasjon. Boken henvender seg til to grupper. Den ene er studenter i psykologisk, pedagogisk, medisinsk og annen helsefaglig utdanning. Den andre er fagfolk i barne- og ungdomspsykiatri, pediatri, PPT, kompetansesentra, barnevern, barnehager, skoler og andre 1. linjetjenester.
Bente Gjærums hjemmeside
Forord og innholdsfortegnelse

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
659
ISBN
9788205304345
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2002
Originaltittel
Hjerne og atferd
Format
24 x 16 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hjerne og atferd:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Keto

Jane Faerber
Innbundet 
363,- 399,-
 

Yoga

Ulrica Norberg
Paperback 
227,- 249,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv