Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Den autoritative voksenrollen i barnehage og skole

relasjonskvalitet, utfordrende atferd, mobbing og sosial emosjonell læring

Denne boken handler om den autoritative voksenrollen i barnehage og skole. Autoritative voksne kan fremme positiv sosial utvikling og forebygge negative handlinger og mobbing. Forfatteren forklarer hvordan man kan forstå og arbeide med en autoritativ voksenrolle i barnehage og skole, gjennom blant annet å bygge gode relasjoner, avklare krav og forventninger og utvikle et autoritativt klima i organisasjonen. Les mer

319,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Denne boken handler om den autoritative voksenrollen i barnehage og skole. Autoritative voksne kan fremme positiv sosial utvikling og forebygge negative handlinger og mobbing. Forfatteren forklarer hvordan man kan forstå og arbeide med en autoritativ voksenrolle i barnehage og skole, gjennom blant annet å bygge gode relasjoner, avklare krav og forventninger og utvikle et autoritativt klima i organisasjonen.

Boken er oppdatert i henhold til ny forskning på den autoritative voksenrollen. Forfatteren gjennomgår de ulike aspektene ved en slik rolle, og viser hvordan man kan implementere rollen i praksis.

Den autoritative voksenrollen i barnehage og skole er skrevet for utdanningsforskere, masterstudenter, ledere i barnehage og skole, PPT-ansatte, lærere og ansatte i barnehage.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
132
ISBN
9788202706357
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Den autoritative voksenrollen i barnehage og skole
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den autoritative voksenrollen i barnehage og skole:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

God id!

Gudny Ingebjørg Hagen
Innbundet 
208,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv