Dialoger med elever

Som lærer snakker du med klassen din, med grupper og med enkeltelever. Samtaler med elever er et selvfølgelig ledd i læreprosesser og er utgangspunkt for at du som lærer kan få tilgang til elevenes opplevelse av skolemiljøet. Les mer

189,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Som lærer snakker du med klassen din, med grupper og med enkeltelever. Samtaler med elever er et selvfølgelig ledd i læreprosesser og er utgangspunkt for at du som lærer kan få tilgang til elevenes opplevelse av skolemiljøet.

Grunnlaget for slike samtaler legges i alle treffpunktene mellom deg og elevene i friminuttene, i gangene og i klasserommet. Forskning viser at alle samtaler vi har med elever, og hvordan vi lykkes å komme i dialog, er avgjørende for hvor langt vi kommer i arbeidet med å hjelpe elever inn i gode utviklingsmønstre.

Ingrid Grimsmo Jørgensen brenner for at alle barn og unge skal kjenne seg inkludert, oppleve trygghet og tilhørighet, og møte voksne som aktivt jobber for å inkludere alle barn og unge. Ingrid er opptatt av at vi alle har et felles ansvar for at barn og unge føler at de hører til.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
57
ISBN
9788202774929
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Dialoger med elever
Format
20 x 13 cm
Serie
Skoleserien

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dialoger med elever:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv