Min side Kundeservice Bli medlem

Kontaktlærer i grunnskolen

Hva gjør egentlig en kontaktlærer?
Mange grunnskolelærerstudenter opplever overgangen fra å være student til å bli kontaktlærer som spennende og utfordrende, men også skummel og uoversiktlig. Målet med denne boka har vært å gjøre denne overgangen litt lettere, og med det gjøre «praksissjokket» litt mindre. Les mer

319,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Hva gjør egentlig en kontaktlærer?
Mange grunnskolelærerstudenter opplever overgangen fra å være student til å bli kontaktlærer som spennende og utfordrende, men også skummel og uoversiktlig. Målet med denne boka har vært å gjøre denne overgangen litt lettere, og med det gjøre «praksissjokket» litt mindre.
Forfatteren er selv lærer, og i boka tar hun oss med inn hverdagen sin og presenterer og forklarer alle sider ved det å være kontaktlærer. Hun går gjennom plikter og forventninger, tar oss med på ulike møter og inn i alle relasjonene, og diskuterer utfordringer og gleder. Boka gir et virkelighetsnært bilde av hvordan lærerjobben ser ut fra innsiden. Boka er skrevet for grunnskolelærerstudenter og ferske lærere.
Heidi Granberg er utdannet lærer fra Høgskolen i Vestfold. Hun har tatt tilleggsutdanning i samfunnsfag, og høsten 2021 fullfører hun sin mastergrad i utdanningsledelse ved Universitetet Oslo. Fra 2002 til 2018 jobbet hun som kontaktlærer i Østre Toten kommune. Siden 2018 har hun jobbet som kontaktlærer ved Slemdal skole i Oslo. Ved siden av jobben som kontaktlærer har hun et stort engasjement for lærerrollen. De siste årene har hun skrevet mange kronikker og debattinnlegg om sin arbeidshverdag samt gjestet flere radioprogram i NRK og andre podkaster.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Språk
Bokmål
ISBN
9788245039597
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Kontaktlærer i grunnskolen

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kontaktlærer i grunnskolen:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv