Kontaktlæreren

Kontaktlæreren har en sentral rolle i arbeidet med å skape et trygt læringsmiljø for hver enkelt elev. Kontaktlærerens innsats har stor betydning for utviklingen av en inkluderende skole med høy grad av tilpasset opplæring, slik Opplæringslova krever. Les mer

399,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Kontaktlæreren har en sentral rolle i arbeidet med å skape et trygt læringsmiljø for hver enkelt elev. Kontaktlærerens innsats har stor betydning for utviklingen av en inkluderende skole med høy grad av tilpasset opplæring, slik Opplæringslova krever.
De tre første kapitlene i boka gir informasjon om kontaktlærerens oppgaver slik disse er beskrevet Opplæringslova. I de neste kapitlene blir det gitt innsikt i de grunnleggende forutsetningene for og tilretteleggingen av læring. I bokas siste kapitler tar forfatterne fram noen sentrale begreper i forbindelse med organisering og ledelse av skole- og utdanningsinstitusjoner.
Endringen fra klassestyrer til kontaktlærer kom samtidig med og som en følge av organisasjonsendringer i skolen. Det er derfor viktig at lærere får mulighet til å bli bevisst hvilket innhold kontaktlærerrollen er ment å ha. Derfor er dette en bok som fremst og fremst er til nytte for lærere som har, eller vil få, ansvaret som kontaktlærer.

Mirjam Harkestad Olsen er førsteamanuensis ved Institutt for pedagogikk og lærerutdanning ved Universitetet i Tromsø ¿ Norges arktiske universitet, og Kjell Skogen er professor emeritus i spesialpedagogikk ved Universitetet i Oslo.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
218
ISBN
9788215023205
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Kontaktlæreren
Format
19 x 15 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kontaktlæreren:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv