Min side Kundeservice Bli medlem

Læreren i etikkens motlys

innføring i yrkesetisk tenkning og praksis

Utfordringen for læreren som profesjonell kunnskapsformidler, veileder og oppdrager består i å sette gode og varige spor etter seg!
Læreres yrkesetiske bevissthet og kompetanse utfordres både av lærestoffet som skal formidles og i samspillet med elever, foreldre og kolleger. Les mer

579,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Utfordringen for læreren som profesjonell kunnskapsformidler, veileder og oppdrager består i å sette gode og varige spor etter seg!
Læreres yrkesetiske bevissthet og kompetanse utfordres både av lærestoffet som skal formidles og i samspillet med elever, foreldre og kolleger. For å oppnå den tilliten de er avhengige av, må lærerne vise at de stiller strenge krav til egen yrkesutøvelse. Forfatteren mener yrkesetisk kompetanse er en sentral del av lærernes profesjonalitet, og han drøfter hvordan denne kompetansen kan bygges opp, styrkes og opprettholdes.

Trygve Bergem gir solide faglige drøftinger. Boka er ajourført når det gjelder forskningsstatus og den siste tids endringer i skoleverket og lærerutdanningene. Denne tredje utgaven gjør rede for Utdanningsforbundets avsluttende arbeid med formuleringen av en etisk plattform for lærere.

Boka henvender seg til pedagogikk- og lærerstudenter ved universiteter og høgskoler. Den er også nyttig for praktiserende lærere som ønsker å styrke sin pedagogiske kompetanse.

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
223
ISBN
9788205464834
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Læreren i etikkens motlys
Format
22 x 16 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Læreren i etikkens motlys:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-
 

Stargate

Ingvild H. Rishøi
Innbundet 
308,- 339,-
 

Ekko

Lena Lindgren
Innbundet 
345,- 379,-
 

Pilot

Ola Engelien
Paperback 
719,-
 

Fokus

Malin Dahle
Paperback 
889,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv