Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Praksislæreren

Hvem er praksislæreren? I denne boka får vi innblikk i hvordan praksislæreren selv oppfatter og utøver rollen sin.
Praksis er en viktig del av lærerutdanningen. Det er her studentene skal integrere kunnskaper i fag, fagdidaktikk og pedagogikk til meningsfylt undervisning for elevene. Les mer

449,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Hvem er praksislæreren? I denne boka får vi innblikk i hvordan praksislæreren selv oppfatter og utøver rollen sin.
Praksis er en viktig del av lærerutdanningen. Det er her studentene skal integrere kunnskaper i fag, fagdidaktikk og pedagogikk til meningsfylt undervisning for elevene. Det er her de skal begrunne sine valg og handlinger knyttet til planlegging og gjennomføring av undervisning. I praksisfeltet skal de gjøre erfaringer som bidrar til utvikling og forståelse av det å bli lærer. I disse prosessene er det praksislærer som er tett på studentene og har ansvar for å veilede dem.

Boka har praksislærerens perspektiv, og med støtte i fortellinger, eksempler og sitater kommer stemmene til både erfarne og ferske praksisslærere frem. Også stemmene til lærerstudentene har en tydelig plass. Slik vil både lærerstudenter og praksislærere kunne kjenne seg igjen og bedre kunne forstå forholdet mellom veiledning og praksisopplæring.

Andreutgaven av boka er revidert i samsvar med endringer i lærerutdanningen etter innføringen av femårig grunnskolelærerutdanning som masterstudium. I tillegg er boka oppdatert med ny kunnskap og ny litteratur.

Boka er først og fremst skrevet for praksislærere i grunnskolelærerutdanningene. Andre målgrupper er rektorer og lærere ved praksisskoler. Boka bør også være interessant for lærerstudenter og lærerutdannere ved høyskoler og universiteter.

________________

«Mange spørsmål og eksempelfortellinger gjør det lett å kjenne seg igjen og se at denne boka «gjelder meg», og bokas struktur og innhold gjør den praktisk og egnet som oppslagsbok.»
Anne Rita Feet, Bedre skole nr. 3-2018.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
175
ISBN
9788215030463
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
23 x 15 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Praksislæreren:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv