Min side Kundeservice Bli medlem

Snakk med oss, lærer!

trening i kommunikasjon og konfliktløsning

Snakk med oss lærer er av mange ansett som en av de fremste og mest konkrete hjelpemidler for å møte skolens problemer og bedre forholdet mellom læreren og elevene.

Snakk med oss lærer er en hjelp til å bedre kontakten mellom læreren og elevene, fremme demokratiske holdninger og metoder i skolen, og minske maktbruk og krangel i klasserommet slik at det blir mer tid til undervisning og læring. Les mer

399,-

439,- Spar: 40,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Snakk med oss lærer er av mange ansett som en av de fremste og mest konkrete hjelpemidler for å møte skolens problemer og bedre forholdet mellom læreren og elevene.

Snakk med oss lærer er en hjelp til å bedre kontakten mellom læreren og elevene, fremme demokratiske holdninger og metoder i skolen, og minske maktbruk og krangel i klasserommet slik at det blir mer tid til undervisning og læring.

Medlemsvurdering:
Dette er en eldre bok, men som fremdeles fungerer utmerket. Denne boken bør være et must for alle lærere, både de som skal bli lærere og de som allerede er lærere. Kanskje særlig den siste gruppen burde lært noe av denne boken. Den tar for seg konkrete eksempler og måter man skal håndtere konflikter på og hvordan man skal oppføre seg i ulike sammenhenger. Dette er ikke bare en fagbok som kommer med masse teorien og strør rundt seg med sosiologer og pedagogiske og psykologiske teorier. Denne har det også, altså, men den har så mye mer. Nemlig praktiske råd og tips som faktisk virker. Du som er foreldre kan forresten godt lese denne også. Lettlest.

Ubo

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Grøndahl og Dreyer
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
235
ISBN
9788250425811
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
1999
Originaltittel
T.E.T. Teacher Effectiveness Training
Format
21 x 13 cm

Medlemmers vurdering

U
Ubo – 02.06.2010

– Dette er en eldre bok, men som fremdeles fungerer utmerket. Denne boken bør være et must for alle lærere, både de som skal bli lærere og de som allerede er lærere. Kanskje særlig den siste gruppen burde lært noe av denne boken. Den tar for seg konkrete eksempler og måter man skal håndtere konflikter på og hvordan man skal oppføre seg i ulike sammenhenger. Dette er ikke bare en fagbok som kommer med masse teorien og strør rundt seg med sosiologer og pedagogiske og psykologiske teorier. Denne har det også, altså, men den har så mye mer. Nemlig praktiske råd og tips som faktisk virker. Du som er foreldre kan forresten godt lese denne også. Lettlest.

e
ella – 07.05.2008

– Selv om boken hovedsaklig er myntet på forholdet lærer-elev, vil jeg også anbefale denne boken til alle som har med barn og ungdom å gjøre, inkludert foreldre. Denne boken viser hvordan noen reaksjoner og svar vi automatisk kan komme med, sperrer god kommunikasjon, og heller bidrar til ytterligere tilspisninger. Den hjelper oss i å definere hvem som eier problemet, og la 'eieren' selv være ansvarlig for løsningen. Den tar opp passiv lytting og aktiv lytting, hvordan du-budskap kan byttes med jeg-budskap, og videre hvordan vi kan skape et 'ingen-taper'-klima. Involveringspedagogikk er noe som virker i samspillet med barn og unge. Dette går ikke automatisk, selv ikke for de beste av oss, det må bevisstgjøres og læres. Boken er et uunværlig arbeidsredskap for voksne som ønsker å slutte å 'kjempe imot oppsternasige ungdommer', men istedet kommunisere godt med denne spennende aldersgruppen.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Snakk med oss, lærer!:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Yrke

Ingvild Skjetne
Paperback 
679,-
 

Pilot

Ola Engelien
Paperback 
709,-
 

Fokus

Malin Dahle
Paperback 
889,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv