Min side Kundeservice Bli medlem

Studentaktiv undervisning

Mange lærere vil gjerne aktivisere studenter og elever i undervisningen, men savner konkrete redskaper og metoder. Da er det er lett å falle tilbake på tradisjonelle forelesninger. Denne boka er breddfull av konkrete tips til hvordan en kan få til mer varierte og studentaktive læringsprosesser. Les mer

229,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Mange lærere vil gjerne aktivisere studenter og elever i undervisningen, men savner konkrete redskaper og metoder. Da er det er lett å falle tilbake på tradisjonelle forelesninger. Denne boka er breddfull av konkrete tips til hvordan en kan få til mer varierte og studentaktive læringsprosesser.
Boka gir innføring i både digitale og analoge undervisningsformer og passer for både høyere utdanning og videregående skole. Eksempler på metoder kan være: Hvordan vekke interesse for dagens tema Å trene på begrepsforståelse Å trene tanken Hvordan skape dynamikk og interaktivitet i undervisningen Hvordan lage podkast Virtuell ekskursjon Boka gir også tips til hvordan du enkelt kan komme i gang med studentaktiv undervisning og forklarer hvordan denne undervisningsformen tar utgangspunkt i sentrale teorier om læring. Forfatterne har mangeårig erfaring fra både videregående skole og høyere utdanning.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
95
ISBN
9788283722710
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Studentaktiv undervisning
Format
24 x 170 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Studentaktiv undervisning:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Uke 40

Taran L. Bjørnstad
Innbundet 
288,- 329,-
 

Stakkar

Matias Faldbakken
Innbundet 
409,- 449,-
 
Fri
3 for 2

Fri

Lea Ypi
Innbundet 
229,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv