Meny

101 måter å lese på

En teoretisk og praktisk lesedidaktikk

Kåre Kverndokken (Redaktør) ; Jannike Ohrem Bakke (Redaktør)

Hvorfor, hvordan og hva skal elever lese? Hvordan skal vi sette dem i stand til å utvikle en best mulig lesekompetanse, god leseforståelse og evne til å tenke kritisk? Hvordan skaper vi leselyst, gode lesevaner og lesekondis hos elevene? Det er noen av spørsmålene boka søker å svare på. Les mer
Vår pris
499,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Ventes til lager 18.07.2023

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 499,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Ventes til lager 18.07.2023

Hvorfor, hvordan og hva skal elever lese? Hvordan skal vi sette dem i stand til å utvikle en best mulig lesekompetanse, god leseforståelse og evne til å tenke kritisk? Hvordan skaper vi leselyst, gode lesevaner og lesekondis hos elevene? Det er noen av spørsmålene boka søker å svare på.
Boka er en skattkiste for alle i det 13-årige skoleløpet som skal jobbe med lesedidaktikk. Andreutgaven er gjennomgående oppdatert i tråd med LK20, og har en introduksjon til lesedidaktikkens hvorfor, hvordan og hva 5 nye vitenskapelige artikler om å knekke leselystkoden; å utvikle leseforståelse; å komponere leseløp; lesing blant flerspråklige elever; digital lesing 101 lesebestillinger som binder teori og praksis sammen.
Kverndokken og Ohrem Bakke er hhv. dosent em. og førsteamanuensis ved USN.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Fagbokforlaget
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788245045574
Utgave: 2. utg.
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger