Lagerrydding: Opptil 70% rabatt på bøker!
Min side Kundeservice Bli medlem

Demokratisk dannelse

fagdidaktikk i samfunnskunnskap

Denne boken forsøker å kombinere to mål. I første rekke er den en fagdidaktikk i samfunnskunnskap. Dette første siktemålet er så bakt sammen med et behov for å drøfte mer prinsipielt hva programmet om demokratisk dannelse innebærer. Les mer

699,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Denne boken forsøker å kombinere to mål. I første rekke er den en fagdidaktikk i samfunnskunnskap. Dette første siktemålet er så bakt sammen med et behov for å drøfte mer prinsipielt hva programmet om demokratisk dannelse innebærer. Det er en drøfting som er aktuell for langt flere pedagoger enn dem som er lærere i samfunnskunnskap eller samfunnsfag. Demokratisk dannelse blir så trukket med som et viktig vurderingskriterium i hele boken. Boken har en tradisjonell fagdidaktisk oppbygning, og tar opp både teoretiske emner og de mer praktiske anliggender ved det å være lærer i samfunnsfag.
Rolf Th. Tønnessen er dr.philos. og førsteamanuensis ved Universitetet i Agder. Han har lang erfaring fra lærerutdanningen og har publisert flere arbeider med utgangspunkt i situasjonen i Tyskland.
Marianne Tønnessen er journalist i avisen Vårt Land.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
293
ISBN
9788245005950
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Demokratisk dannelse:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Yrke

Ingvild Skjetne
Paperback 
679,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv