Min side Kundeservice Bli medlem

Kunsten å bryte grenser

tverrfaglig læring i skolen

Når grensene mellom fagene i skolen brytes, vil fagene berike hverandre og styrke elevenes læring og utvikling. Det handler ikke om å «gi fra seg» tid til tverrfaglig samarbeid, men om å vinne tid. I et tverrfaglig læringsforløp vil et fag dra nytte av perspektiver fra andre fag, og elevene vil utvikle en mer helhetlig og dypere forståelse av fagets egenart og fagets plass i en sammenheng. Les mer

399,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Når grensene mellom fagene i skolen brytes, vil fagene berike hverandre og styrke elevenes læring og utvikling. Det handler ikke om å «gi fra seg» tid til tverrfaglig samarbeid, men om å vinne tid. I et tverrfaglig læringsforløp vil et fag dra nytte av perspektiver fra andre fag, og elevene vil utvikle en mer helhetlig og dypere forståelse av fagets egenart og fagets plass i en sammenheng.

Boken gir en god innføring i læreplanverkets intensjoner, og hvordan man som pedagog bør jobbe med å koble planene med hverandre. Den gir en rekke eksempler på hvordan man i praksis kan jobbe tverrfaglig i klasserommet. Det gis blant annet tips til kreativ tenking, problemløsing, organisering, fag- og timefordeling og ikke minst tverrfaglige metoder.

Målgruppene for boken er studenter i lærerutdanning og lærere i skolen.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
198
ISBN
9788215036182
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Kunsten å bryte grenser
Format
19 x 15 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kunsten å bryte grenser:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Wien

Knut Olav Åmås
Paperback 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv