Min side Kundeservice Bli medlem

Medvirkning

Elevene kan få en bedre skolehverdag, både faglig og sosialt, med større grad av medvirkning.
Dessverre skårer mange skoler lavt på punktet om medvirkning i elevundersøkelsene. Les mer

189,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Elevene kan få en bedre skolehverdag, både faglig og sosialt, med større grad av medvirkning.
Dessverre skårer mange skoler lavt på punktet om medvirkning i elevundersøkelsene. Dette kan skyldes at skolen og lærerne ikke alltid vet hva elevmedvirkning medfører i praksis, selv om de kjenner til læreplanens krav om medvirkning, og også ser elevenes behov for det.
I denne boka forklarer og utdyper forfatterne hva medvirkning innebærer, og de gir eksempler på hvordan lærerne kan la elevene medvirke i læringsaktivitetene, i undervisningsplanleggingen og i arbeidet med å bygge et godt skolemiljø.
Gerd Martina Langeland er lektor og underviser i norsk og psykologi. Hun har ledet et prosjekt om elevers mestring, medvirkning og motivasjon og er grunnlegger av en helsefremmende metodikk der elevmedvirkning er et kjerneelement.
May Olaug Horverak er forsker og har bakgrunn som barnevernspedagog, lærer, spesialpedagog og rektor. Hun har ledet flere prosjekter i skolen knyttet til helsefremming og mestring, medvirkning og motivasjon.
Mariette Aanensen er universitetslektor i engelsk ved Universitetet i Agder og arbeider med lærerutdanning og etter- og videreutdanning for lærere. Hun har bred undervisningserfaring fra ungdomsskole, videregående skole og voksenopplæring.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
77
ISBN
9788202827441
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Medvirkning
Format
20 x 13 cm
Serie
Skoleserien

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Medvirkning:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv