Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Den digitale lærergenerasjonen

utfordringer og muligheter

I Den digitale lærergenerasjonen spør forfatterne hvorfor det ser ut til å være vanskelig å endre undervisningsmønster i tråd med ønsker fra skiftende politiske myndigheter og skiftende teoriparadigmer. Les mer

539,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

I Den digitale lærergenerasjonen spør forfatterne hvorfor det ser ut til å være vanskelig å endre undervisningsmønster i tråd med ønsker fra skiftende politiske myndigheter og skiftende teoriparadigmer.

Forfatterne setter søkelyset på kompleksiteten i lærerrollen og i undervisning og viser at nettopp denne kompleksiteten kan bidra til at teknologien brukes mindre enn forventet.

For den som ikke kjenner læreryrket fra innsiden, kan det virke enkelt å skape god undervisning. Tanker, verdier, holdninger og etiske vurderinger som ligger til grunn, er usynlige. Det samme er relasjonsbygging og kommunikasjon. Dette er forhold som blir utfordret og endret når lærere skal planlegge, gjennomføre og evaluere egen teknologistøttet undervisning. I denne boka - som ikke er ment som et innlegg i debatten for eller mot teknologi i skolen - blir de nye mulighetene som teknologien tilbyr undervisningen, framhevet og vektlagt.

- Hvorfor blir ikke teknologi brukt til pedagogiske formål i klasserommet i den grad myndighetene ønsker? Kan det finnes andre årsaker enn at lærere mangler digital kompetanse?

- Hvordan påvirker teknologi kommunikasjonen og relasjonene mellom lærere og elever, og hvilke utfordringer og muligheter gir den?

- Hvilke nye etiske utfordringer står lærere overfor i det teknologitette klasserommet?

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål Norsk Nynorsk
Sider
242
ISBN
9788205487673
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den digitale lærergenerasjonen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Søstre

Mariangela Di Fiore
Innbundet 
272,- 299,-

Dune

Frank Herbert
Innbundet 
435,-
 

Alt er OK

Ebba Schjølberg Eiring
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv