Min side Kundeservice Bli medlem

Fysisk miljø på SFO

Fysisk miljø på SFO handler om hvordan utformingen av det fysiske miljøet skaper betingelser for lek, og hvordan man kan arbeide med å bruke det fysiske miljøet aktivt for å støtte og tilrettelegge for barns lek og læring på SFO. Les mer

269,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Fysisk miljø på SFO handler om hvordan utformingen av det fysiske miljøet skaper betingelser for lek, og hvordan man kan arbeide med å bruke det fysiske miljøet aktivt for å støtte og tilrettelegge for barns lek og læring på SFO.
Rammeplanen og andre styringsdokumenter fremhever at det skal legges til rette for et inspirerende og godt lekemiljø tilpasset alle barns funksjonsnivå og interesser. SFO som pedagogisk virksomhet samler barn på avgrensede arealer inne og ute, og god tilrettelegging krever kunnskap om rom, materiell og organisering av det fysiske miljøet. Boka presenterer relevant kunnskap om fysisk miljø ved SFO fra både forskning og praksis og viser hvordan personalet kan planlegge et fysisk miljø som ivaretar barns ulike behov.
Boka er skrevet for fagarbeidere, assistenter og ledere på SFO. Det faglige innholdet er også relevant for assistenter, lærere og ledere i skolen. Studenter på barnehage- og lærerutdanningene, PPT og øvrige aktører i barns oppvekstmiljø kan også ha stor nytte av å lese boka.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
153
ISBN
9788202687434
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Fysisk miljø på SFO
Format
20 x 15 cm
Serie
Inkluderende leke- og læringsmiljø

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fysisk miljø på SFO:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv