Min side Kundeservice Bli medlem

Helhet og sammenheng på SFO

Helhet og sammenheng på SFO handler om hvordan de ansatte på SFO kan utvikle et tilbud med høy kvalitet. Ny nasjonal rammeplanen for SFO gir føringer. Lover, forskrifter, lokale planer og rammeplanen definerer alle krav og forventninger til personalet og gir føringer for aktiviteten på SFO. Les mer

269,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Helhet og sammenheng på SFO handler om hvordan de ansatte på SFO kan utvikle et tilbud med høy kvalitet. Ny nasjonal rammeplanen for SFO gir føringer. Lover, forskrifter, lokale planer og rammeplanen definerer alle krav og forventninger til personalet og gir føringer for aktiviteten på SFO. Men det er ledelsen og personalet som sammen skal omsette disse styringsdokumentene i praktisk handling i hverdagen. Godt samarbeid og målrettet kompetanseutvikling er viktig for å skape helhet og sammenheng.
Forfatteren presenterer i boka sentrale temaer for kompetanseutvikling på SFO, som læreplanteori, systemteori, utvikling av lærende organisasjoner og ulike dimensjoner ved kvalitet. Temaene belyses gjennom sitater fra ledere og ansatte på SFO og beskrives i sammenheng med praksis.
Boka er aktuell for alle ansatte på SFO, og særlig for ledere og ansatte med ansvar for å igangsette kvalitets- og kompetanseutviklingstiltak. Den er også aktuell for skoleeiere, PPT, skoleledere og lærere og andre som er interessert i SFO.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
116
ISBN
9788202687366
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Helhet og sammenheng på SFO
Format
21 x 15 cm
Serie
Inkluderende leke- og læringsmiljø

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Helhet og sammenheng på SFO:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv